Älvkarleby

Nu kan man ju tro att jag helt slutat blogga men så är inte fallet. Det som hänt stavas SEMESTER och vi njuter av vår tillvaro. Just nu med pappa och en del av släkten i Älvkarleby. Pappa har sin husvagn här i nära anslutning till där vi har ett tält som vi bott i sen i Tisdags.
 
På vägen upp hit, en resa som tog några timmar, stannade vi till vid Uppsala Domkyrka. En totalt mäktig upplevelse. Henke och jag gick omkring helt tysta och bara njöt av allt vackert.
 
Jag har så mycket att berätta för er, samtidigt som jag gärna vill ha semestern dokumenterad för mig själv också. Vi får ta det vid tillfälle, kan man säga. Just nu sitter jag i pappa´s husvagn och alldeles snart ska pappa och jag gå bort och kolla på de häftiga hängbroarna som går över älven. Henke och Eric är ute och går en långpromenad.
 
Har ni det bra? Vad gör ni på er semester?
 
I morgon ska vi möta upp världens bästa vänner i Stockholm. Kontrasten kommer nog bli enorm att byta luftmadrassen mot en hotellsäng. Skönast blir nog den smidiga tillgången till toalett då jag igår fick min mens igår.
 
Det var väl det hela för nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0