Äntligen icke-rökare.. alldeles snart!

Nu har jag läst ut " Den heliga skrift " och är nu laddad till tänderna för morgondagen. Lätt att säga kanske, då det är en timme sen jag rökte min senaste ciggarett. 
 
Ikväll röker jag den sista, morgondagen kommer vara jobbig men det blir inte värre än vad jag gör det till. Jag är färdig med att vara rökare och vill nu bli fri, alltså rökfri. Lyssna på ordet, det är ju som ljuv musik.
 
Jag kommer nog lida av abstinens och av någon anledning brukar Henke och jag ha extrema duster just vid tillfällen som dessa men jag tänker inte vika mig för småbråk. De är ju en naturlig del av vår vardag, med eller utan nikotin Jag SKA klara detta, det finns inget annat alternativ. Det är jag, och bara jag, som tagit beslutet att sluta och denna gång ska jag ta det hela vägen. 
 
Vid tidigare försök har jag känt att jag försakar något om jag slutar. Rökningen är en del av mig. Jag behöver det och jag har mina vanor. Till och med har jag blivit deprimerad och känt mig väldigt nedstämd, även en tid innan jag slutat. Denna gång är annorlunda för jag är ivrig att morgondagen ska komma så jag får börja kämpa. På riktigt. Det är ju helt sinnesförvridet och jag tror alla som känner mig håller med om att detta är olikt mig. Att vara så taggad för en sak som denna. 
 
Min inställning till allt detta har ändrats tack vare boken som jag läst. " Äntligen icke-rökare " Det är alltså inte bibeln jag läst, om någon nu trodde det.
 
I morgon kommer det nog digna av ordet " HURRA, JAG ÄR ICKE-RÖKARE " för det är det jag ska tänka när abstinensen slår till. Första dagarna kommer den slå hårt, antar jag, men det ska jag klara av!
 
Nu röker jag snart Hej Då. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anette

Låter som att du har motivationen uppe och är beredd att kämpa! Stort lycka till! :)
Kram
Anette
(Helenas svägerska)

Svar: Jag är motiverad och " färdig " med rökningen. Tyvärr är inte nikotinsuget färdigt med mig = ) Men jag kämpar och tänker inte falla tillbaka!
Stort tack <3 Kram
Rebecca

2012-07-12 @ 21:12:24
URL: http://anettecarlsson.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0