En förändringens vecka

Veckan har kommit. Den vecka i mitt liv som innebär en stor förändring. Jag har tidigare sett mycket negativt på detta innan, liknat det med att mitt liv skulle ta slut till viss del. Nu känner jag inte så längre. Jag känner att någon form av befrielse närmar sig och det ska bli skönt. 
 
Visst, jag är fortfarande fast, jag har inte gjort den där sista ansträngningen ännu, men jag känner att jag kommer lyckas, för att jag vill. Jag är starkare än någonsin även när det kommer till detta ämne.
 
Tidigare har jag känt att jag inte kan ta ett sånt här beslut och låta det vara för resten av mitt liv. Helt plötsligt känns inte " resten av mitt liv " så oöverstigligt. Jag följer vissa instruktioner och det riktigt kliar i fingrarna för att komma vidare. Det kommer jag göra i morgon eller som senast på Onsdag och jag längtar. Faktiskt.
 
Jag kommer gråta och må dåligt de första veckorna men jag tror inte heller det kommer vara fullt så pinande att genomgå som det varit tidigare. Jag har fått ett helt nytt sätt att se på detta och det glädjer mig.
 
Nu ska jag ut och städa ur husvagnen. 
 
Önskar oss alla en bra dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0