Jag älskar dig <3

Dagen idag har varit katastrofalt hemsk. Eric har, till den absolut största del, fått underhålla sig själv och det framför TV:n. Känslan jag har för det faktumet är minst lika hemsk som mitt mående varit idag. Jag har tänkt både en och två gånger att mina pojkar skulle ha det så mycket bättre utan mig. Det stannar vid tankar om detta, tack och lov, och vi har en öppen dialog i detta hus så det är ingen mening med att ringa akutvård för mig. Jag har ett kontaktnär omkring mig som fångar upp mig, så ni vet!
 
Efter en p*ssdag blev kvällen aningen bättre. Eric fick en lekkompis som sparkade boll med honom, Vi fikade i kvällssolen på altanen. Men jag tror den bidragande faktorn till att det känns bättre är för att jag skippade middagen och sov som en gris i en och en halv timma.
 
Nu när Eric skulle sova ropade han på mig och sa med sin allra lenaste röst " Jag älskar dig " Han kramade om mig så varmt och ömt och tårarna brände bakom mina ögonlock. 
 
Förstår ni hur skönt det är att höra de orden från den som betyder mest för mig? Speciellt efter en sån här dag som man, på riktigt, blir orolig för ska ge honom men för livet.
 
Älskade Eric, jag kan inte skriva något längre om min kärlek till dig. Idag gör det för ont att va din mamma. På inga vis på grund av dig, det beror endast och enbart på den här jä**a sjukdommen som jag har. Jag hatar den och vill inget hellre än att ha ut den ur mitt system för ni är värda så mycket mer än den jag blivit, din pappa och du. Men, och detta är viktigt, att få höra orden som du sa till mig innan du somnade gör att jag inser hur fint band vi har. Jag är stolt över att va din mamma och sjuk eller ej så kan inget eller ingen förstöra kärleken jag känner bara av att veta att du finns i mitt liv.
 
I morgon ska vi kämpa på. I morgon ska jag må bättre. I morgon är en annan dag och nu får det va slut på det här p*ssmåendet. Jag vill ge dig en fin sommar. Jag vill inte att du ska minnas en trött och tråkig mamma. Jag vill ha måendet jag känt ett bra tag nu tillbaka och även om det inte infinner sig så ska det inte bli som det varit idag.
 
För dig, Eric <3

Kommentarer
Postat av: Lina

<3 så fint så jag gråter. känner igen mig. Kärlek!

2012-07-04 @ 23:10:48
Postat av: Lina

<3 så fint så jag gråter. Känner igen mig. Kärlek!

Svar: Kramar <3
Rebecca

2012-07-04 @ 23:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0