Jag ska inte försöka

Att vakna med huvudvärk är lite tråkigt, men det ska nog ordna sig under dagen. 
 
I morgon är en stor dag, mina vänner. En dag som jag ser fram emot med skräckblandad förtjusnig. Mestadels är jag peppad och laddad men jag inser att det kommer vara en kamp. Dock inte lika hemsk som innan då jag gjort tafatta försök. Jag känner mig vansinnigt tillfreds med mitt beslut!
 
Det är ju just det där, försök. Nu ska jag inte försöka, jag ska sluta. Punkt.
 
Att driva ur detta ur min kropp kommer vara väldigt jobbigt, det inser jag. Men mycket ligger i inställningen och som det känns är det rätta tillfället här, trots att det aldrig finns ett " rätt tillfälle " för en rökare. Man hittar alltid en anledning att få fortsätta. Men inte den här gången.
 
Jag har insett att mina ciggaretter inte är mina vänner, de är mina fiender. Jag har länge känt det som att jag sitter fast i ett fängelse och nu ska jag bli fri från det. Slippa allt rosslande, hostande. Slippa att stressa, mer än jag redan gör, för att hinna röka innan jag ska någonstans.
 
Idag är jag stark, i morgon är jag påverkad av min abstinens, men jag ska klara detta. Det ska vi se till här.
 
Idag är min sista rökdag. Jag kan inte påstå att jag ens vill röka längre. Inte alls i den utsträckning som jag tidigare gjort i alla fall. Abstinensen kommer ju såklart över mig och jag tänder en cigg, jag  röker av gammal vana, av tristess och bara för att. Igår kväll, när jag insåg att jag " bara " hade ett par ciggaretter reagerade jag inte ens med den panik jag skulle gjort tidigare. När nivån i ett paket sjönk under tio kände jag mig naken och sårbar. Igår tog de slut, jag fick ta en av Anna när vi var där upp och straxt innan 23 insåg jag att jag inte hade några egna. Henke åkte och köpte, jag har ju min avsedda dag i morgon så det innebär att jag ska röka idag. Men ni ser ju i texten här vad som håller på att hända? Det är fantastiskt, detta.  
 
Önskar oss alla en bra dag! 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du har helt rätt inställning å jag tror du kommer klara detta galant å jag skickar över all lycka till å styrka som ja kan! <3

Svar: Tack <3 Jag kommer nog vara ganska abstinensstinn de första dagarna men detta är något jag verkligen vill och själv bestämt så nu ska här kämpas som om det inte fanns någon morgondag = ) " Nikotinmonstret " ska ut ur min hjärna, så enkelt är det!
Rebecca

2012-07-11 @ 16:27:51
Postat av: Emma

VAR STARK! Och när du blir röksugen. Fråga dig själv om du verkligen VILL röka EGENTLIGEN. Eller är det begäret som talar. När begäret talar, försök övertala det med din inre röst som skriker NEK

Svar: Jag kämpar på och det går bra, än så länge = )Tack för peppet Emma <3 Det betyder mycket!!
Rebecca

2012-07-12 @ 02:12:30
URL: http://emmasdilmma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0