Lite om mycket

Vi har haft en fin kväll tillsammans med Per och Nellie. Fredde och Pilla kom dit en sväng också så ikväll har vi varit sociala. Eric var otröstligt trött ikväll, stackarn. Nu sover han gott och Henke och jag ska se lite på TV. Jag har fått mig en chokladkaka som jag ska njuta av och appropå det..
 
Jag slutade ju upp med onödigt socker för någon månad sen, minns inte exakt när. Det har inte varit några problem alls. Visst, jag kan bli sugen på ett glas kall Cola men det är inte så att jag inte får dricka det, det är heller inte så att jag gör det hela tiden. Balansen är bra och jag mår bra av det. Minns inte när jag drack Cola sist ens.. Det var nog när vi var på Leo´s lekland tror jag. I morgon tar jag nog oh knäpper en till den grillade maten.
 
Men, det jag skulle komma till då. Sockeröverexponerande i en kropp ger höga toppar och djupa dalar. Man känner suget efter sockret och nästan klättrar på väggarna om man inte får det. Att vara ren, eller i alla fall på en normal och rak sockernivå dagen igenom kan vid mens ge det där socker eller chokladbehovet en liten nystart. Jag känner att jag fått lite mer begär nu när jag haft min mens och jag åt choklad både igår och ska det idag också. Sen får det nog vara bra. Jag vill inte ge mig hän för mycket. Men, efter den här tuffa veckan tycker jag, och tydligen Henke med som köpte chokladen, att jag var värd det.
 
Här kommer ett par bilder som är tagna med den telefon jag haft nu ett tag. I morgon är min telefon laddad och klar. Huruvida den är min eller ej kan diskuteras. Den är inte som den var när jag lämnade in den nämligen. Helt rensad och fabriksinställd för att bara byta display?!! Märkligt. Att den dessutom är mer sliten än den var för en månad sen när jag lämnade ifrån mig den är ju inte så kul. Vi ska kolla något serienummer från pappren då jag köpte den. Är det samma har de gått hårt åt den på verkstaden, de rackarna.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0