P*ssvecka

Hela den här veckan har varit avig och hemsk med en tråkig och trött mamma. Jag är sur, lättretlig, ledsen, trött, har ont i huvudet och är inte alls som jag önskar i min kropp. Jag vill inget annat än bara vara ifred och ta de lugnt. Vila och tycka synd om mig. 
 
Nu går ju inte det sådär jättebra med Eric som är lika trött och sur som jag själv. Ingen av oss orkar med någonting och det har hänt alltför ofta, den här veckan, att Eric gråtit för att jag inte orkar med något jag lovat sen tidigare eller bara helt enkelt inte orkar något alls.
 
Det gör så ont, så ont. Jag försöker förklara att mamma är sjuk men det är nog inte så lätt att förstå för någon som är så liten, Jag vill bara att den här p*ssveckan ska ta slut så Henke går på sin semester. Då kan jag ligga och ruttna bäst jag vill.
 
Det är så tråkigt för jag brukar kunna hitta energi för att åtminstonne göra något men denna vecka har det varit omöjligt.
 
Ska försöka ordna till här. Det är 2,5 timma kvar efter luchen. Närmare 3 om man räknar in att Henke ska handla också för det klarar jag inte av och har inte gjort denna vecka. 
 
Avslutar detta negativa och tråkiga inlägg med ett par bilder från när vi lekte med Play-Doh lera på förmiddagen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0