Kommentarssvar

Vill bara kika in här och säga att jag kommer svara under morgon eller övermorgondagen. Jag kan inte svara på kommentaren via telefonen, tyvärr. Den känns viktig för mig, så håll ut.

I morgon ska Eric till sin astmaläkare. Det ska nog gå bra. Vi får se om jag ber dom att pricktesta pollen. Det märker vi väl annars. Om han lider av det, menar jag.

Ikväll har vi firat fina Elin. Stort grattis igen <3


Kommentarer
Postat av: Fru A

Tack för ditt fina svar:)

Har lite att fundera på nu och lite annat som måste falla på plats innan vi kan satsa på att bli gravida. Jobb för min del bl.a. Har varit sjukskriven sedan jag blev sjuk så i sommar blir det introduktionsprogrammet på Af. Nervös!
Om jag bara hade ett jobb så hade jag satsat på syskon direkt med tanke på att min MS är så lugn fn.
Jobbar du, med vad isåfall?

Kollar in med jämna mellanrum. Lovar att hålla dig uppdaterad.

Kram
Fru A

Svar: Hej igen Fru A!
Jag håller en tumme för att det ska falla på plats för dig. Det är så jobbigt när en sjukdom ska avgöra ens val i livet.

Jag har också varit sjukskriven sen jag fick min diagnos. Jag hade ett jobb jag trivdes jättebra med, men som var för stressigt, så jag blev arbetslös mitt i allt också. Men nu går jag ett rehabiliteringsprogram via arbetslivsresurs och det funkar jättebra. Det är en väldigt sakta och stilla väg tillbaka till arbetslivet och det är vad jag behöver då jag blir så stressad när saker händer för fort.

Ha det bra. Kram
Rebecca

2013-04-13 @ 14:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0