Min coola kille

En bild på min coola kille idag innan Förskolan. Han var kort dag idag i och med att han skulle träffa sin astmaläkare idag.

Det gick bra och han var så dukig. Var lite orolig då Henke brukar va den som får Eric att låta doktorn göra det de måste.

Så duktig som han var idag när vi var själva har han aldrig varit. Morfar satt i väntrummet. Han var snäll och följde med oss och körde <3

Vi ska öka på medicinen. Någon faktor är fel då Eric aldrig blir tillräckligt bra med hostan och snorandet. Så mycket medicin borde ge bättre " bra " perioder. Att han sen blir förkyld en gång i månaden är också ett tecken på att det är något som kan åtgärdas

Antingen är det allergiskt utlöst eller inte tillräckligt mycket medicinerat.

Eric har lämnat 4 rör blod idag för att allergitestas. Vi ska även använda allergimedicin fram till midsommar. Är det inte bättre då fortsätter vi.

Astmaläkaren tror astman beror på pälsdjur och pollen. Det är bland annat det som de ska testa nu. Sen får vi se.

Eric är en allergisk personlighet, sa hon. Det finns då viss grund för att jag ibland är orolig när Eric testar nya saker.

En positiv sak är ändå att Eric reagerade med nässelutslag och kräkning vid sin första kraftiga allergiska reaktion. Det innebär att han, förmodligen, inte kommer få andnöd som reaktion då allergisk reaktion ofta blir densamma.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0