Mysig och lugn kväll

Vi har haft en lugn kväll med vänner. Det var skönt efter vår lilla Kolmårdentripp.  Det blir ju inte så jätteont vi ses med finfamiljen Kronstrand så det var riktigt trevligt.

I morse var jag på sjukan och tog blodprov. 9 !! rör blod. Jag var ju hos frissan härom veckan och hon sa att jag var tvungen att gå till läkare och be dom ta lite prover då jag tappade otroliga mängder hår. När jag tänker efter har jag gått ner väldigt mycket i vikt senaste tiden, definitivt om man sätter det i förhållande till hur mycket jag äter. Trött ( are ) än vanligt och mer lättretlig och allmänt off och känslig har jag också blivit. Nu ska de kolla det mesta som går att kolla och jag håller tummarna för att det är något som är lätt åtgårdat ändå.  Man blir ju lite orolig, det hör kanske till. Men det ordnar sig.

Blodtrycket på denna, idag något utomordentligt otroligt uppstressade mamman 130 / 80 tjo hoo. Pulsen var lite för hög men det berodde nog på stressen. 

Nu är det bara att vänta.

I övermorgon ska vi åka på en liten minisemester igen. Denna gång med min kära far upp till Stockholm för att hälsa på hans bror med familj, alltså min farbror och faster och förhoppningsvis någon kusin eller två. Lite Stockholmssigtseeing har vi också tänkt oss. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0