Vet inte

Jag vet faktiskt inte längre vad mer jag kan erbjuda er än bilder från vår vardag, glimtar om barnen och vad vi gör. Jag kan ibland utveckla någon form av hatkärlek till min blogg och tycka att det är pretentiöst och löjligt hur jag skriver och gnäller. Hur jag mår dåligt för att sen må dåligt och sen må dåligt igen. Det känns skit, på allvar, och jag vill inte att någon ska veta samtidigt som jag bara vill vråla ut hur jag känner. 

Jag orkar inte. Jag vet inte vad fasen jag ska göra. Jag tar en liten fjuttig dag i taget, kan inte göra mer. Dagarna går och jag har ganska, trots allt, bra koll på hur jag behöver lägga upp dagarna och sådär för att det ska funka så bra som det kan. Men det hjälper inte och jag är glad att tankar inte hörs. Jag är så trött. Så orolig för både det ena och det andra. Energin är totalt väck.

Kommentarer
Postat av: Lena

Förstår att du måste bli trött med en hel fam o små barn. Jag orkar inte mycket o då är vi bara två vuxna.Tycker så mycket om att följa din vardag med alla fina bilder på barn o fam.Är glad du delar med dig till oss på bloggen,Men det ska ju kännas bra för dig att göra det, verkar som de flesta som har en blogg känner som du ibland när det gäller bloggen. Och de flesta har ju ingen sjukdom som hindrar dem.
Jag är glad åt din blogg o hoppas du känner o orkar att fortsätta med den.Men det måste ju vara på dina egna känslor o villkor.Att du känner att den ger dig något bra tillbaka.
Kramar till dig !
Lena

Svar: Tack för din fina kommentar och tack för att du ger mig positiv energi <3 Kram <3
Rebecca

2015-07-24 @ 15:53:22
Postat av: Lisbeth

Det är ju inte så konstigt att du är trött.
Det är tufft att vara småbarnsmamma även utan sjukdom. Och att du skriver hur du mår är ett bra sätt att få ur sig det.
Jag skrev dagbok när mina var små, då fanns ju inte bloggen att ta till. Tyvärr blev jag av med dem när jag och barnens pappa separerade, vilket jag är ledsen för idag. Ibland skulle det vara skönt att kunna komma ihåg hur det var, både det dåliga och det bra. För det fanns ju väldigt fina stunder också, även om smärtorna var svåra. Fördelen med bloggen är ju att den svävar runt i molnen så länge du inte raderar den själv :)
Fortsätt att skriva om du orkar och vill.
Jag tycker om att läsa det du skriver, du tar så fina bilder.
Men som Lena här ovanför säger, det måste vara för din egen skull, inte för någon annans.
Du har haft en tuff tid, och förhoppningsvis blir det bättre allteftersom.
Hoppas ni får en fin resa till Öland!
Kramar
Lisbeth

Svar: Tack för de fina orden Lisbeth 💜 Kram
Rebecca

2015-07-27 @ 00:34:54
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0