Reportage

För ett par veckor sedan var det en trevligt tjej här och intervjuade mig för tidningen " Mera " som kom i brevlådan idag. Vi pratade om min MS och jag tycker hon fångade min känsla väldigt bra.

För er som precis hittat hit kan jag meddela att denna blogg är lite som min dagbok. Jag skriver som jag känner och jag ser ingen anledning att låtsas som att allt är bra, de dagar då det inte är det. 

Livet har tagit oss,  mig och min man Henke, på ordentliga resor, med både glädje och förtvivlan som inslag och det mesta har jag faktiskt skrivit om här.

Jag är,  som artikeln säger, 36 år. Snart 37 till och med. Min man fyller 40 år idag och det är en av anledningarna till att det varit lite tyst här inne senaste tiden då vi kalasat med släkt och även planerar för en fest. Vi har två barn, Eric som är 6 år och Emilia som är 9 månader. Jag är för närvarande sjukskriven och Henke är hemma och är pappaledig då min kropp, av min MS orsakat, inte riktigt beter sig som man skulle önska. Det börjar plana ut och det börjar fungera, tack och lov. 

Ni är varmt välkomna hit. Jag skriver oftast något varje dag, vissa dagar flera gånger. Jag bloggar om vår vardag, helt enkelt. 

På gott och ont.


Kommentarer
Postat av: Lena

Både du o Henke i tidningar samma dag. Var en bra artikel på själva MS dagen .Vi som följer er familj vet ju hur mycket ni fått gå igenom .
Du är ju ärlig o berättar om både glädje o sorg.
Kram

Svar: Kram till dig Lena <3
Rebecca

2015-05-27 @ 22:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0