Plockstädat

Nu på förmiddagen har vi plockat och fixat här hemma. Dammat lite också. Jag tycker det är så tråkigt att det blir smutsigt så snabbt. Jag varken hinner hålla undan eller rent. Det är så tråkigt. Och med handen på hjärtat kan jag meddela att det inte var någon trevlig familjestädning tyvärr. Jag var så arg och uppretad. Jag antar att jag blir stressad av situationen och den här orimliga ilskan tar för stor del. 

Positivt i det hela är att hallen, bland annat, nu blivit lite mer i ordning, vinterkläder och så är bortplockat. Skönt.

Jag hinner verkligen inte alls med det jag skulle önska i veckorna och på helgen, och kvällarna i veckorna är det så mycket annat. Men känns det lite bättre. I om att jag måste prioritera min egen vila när Emilia sover kan jag ju inte göra såna saker som hon inte kan va med på då. Visst, hon kan va med på allt men vissa saker gör jag helst utan hennes stjälp.. förlåt hjälp. Och det är en bestämd dam som inte alls " tillåter " sin arma moder att göra precis allt som hon tänkt. Mycket blir halvfärdigt, tyvärr. 

Ordspråket " Happy wife - Happy life " är nog ett av de mest sanna, tror jag. I alla fall i vår familj. Ha ha..

Så är det.

Nu önskar jag oss alla en fin dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0