Riktig jävla skitdag

Ja, så kan det va ibland. Jag misstänker att det helt enkelt blivit för mycket av allt nu sen skolan drog igång, träningar för Eric vilket ger en del stress med middagsfix och annat de dagarna, att jag själv pressat kroppen på träning vid ett par tillfällen, sena kvällar flera dagar, alkoholintag på desamma.. Vardagen med en tjej som är ööööverallt. På allt. Under allt. Ska smaka allt. Ska prova allt. Och verkligen inte förstår ordet " nej " Eller förstår gör hon, mycket väl. Hon bara vill inte, helt enkelt. Sen hade ju Eric sitt discokalas igår kväll. 16 barn som sprang omkring, dansade och hög musik. Intryksbomb som hette duga och jag var så glad över att det funkade såå bra igår. Och det är väl ändå huvudsaken. Så jag inte betedde mig irriterat där.

Jag tycker det är så jä**a tråkigt när det kommer dagar som dessa. När jag verkligen är så arg och lättirriterad för minsta lilla och verkligen agerar ut på minsta lilla grej. Fy.. Jag skäms över att mina barn ens kallar mig mamma. En dag som denna känner jag mig långt ifrån värdig att va en.

Det kan bara bli bättre efter en dag som denna och tro mig jag gör allt för att försöka. Men orken finns inte till att ens försöka, tyvärr.

Idag fyller min älskade pappa 70 år och nu i eftermiddag ska vi grilla tillsammans med mina föräldrar.
Stort grattis pappa <3

Bild nedan på Eric med sin kompis Nellie innan kalaset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0