Söndag efter påsk

Här sitter vi i soffan. Henke jobbar, Emilia äter böngis ( smörgås ) och jag passar på att surfa lite och uppdatera er om vårt liv. 


Eric är iväg och leker med en kompis. Han har haft fullt upp idag med kompisar och dessutom var hans flickvän här på förmiddagen. Han börjar bli så stor nu, min Eric. 

Nu ska barnen snart bada av sig påskledigheten och i säng skapligt. Eric har varit vaken sen innan 5 av olika anledningar. Emilia är också trött idag men har inte vilat. 

Den här påskledigheten har bjudit på ett väldigt varierat väder med sol,  hagel, storm, regn, iskyla och härlig vårvärme någon minut här och var. Vi har kanske inte spenderat så mycket tid ute som jag önskat men vi har hunnit med mycket kul på lovet som ett besök på Kalles, vi har hälsat på på Emilias skola två dagar, Eric har lekt med kompisar mest hela tiden. Vi har pysslat, fixat, städat, myst och haft en fin ledighet. 

Nu ska vi avrunda denna kväll med lite TV serier och gott att äta, Henke och jag. Men först kvällsmat och bad med barnen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0