Tjurig

Idag har jag verkligen inte vaknat på rätt sida. Även att jag, med tanke på hur många gångerna jag blivit väckt, haft flera chanser att vakna på den rätta sidan. Kanske är det alla uppvak som gör att humöret tryter. 


Det är så trist att va tjurig men tristare är ändå faktumet att anledningarna finns där. Jag är ingen tjurig person egentligen. 

Ingenting löser sig av att skriva om mitt humör och olika anledningar här men ibland rinner bägaren över. Jag valde själv att inte gå upp idag. Jag ligger kvar i sängen och försöker hitta vägar runt de gropar som jag hela tiden blir knuffad i. Jag tror såklart att en stor faktor just idag är en oro och stress över denna vecka då vårt liv, mitt och barnens, ska ändras rejält. Jag är ju såklart lite orolig över hur det ska gå på min arbetsträning även om jag tycker det ska bli så kul. Jag är stressad över att våra mornar kommer va mer stressiga nu till en början innan vi kommer in i det men mest stressad är jag ändå över att lämna min lilla prinsessa på förskolan i så många timmar i morgon. Hon kommer va ledsen och hon kommer förmodligen tycka att det är jättejobbigt att va där i flera timmar nu när hon blivit van att va där färre timmar och nu senaste tiden inte alls. Min lilla prinskorv som driver mig till att bli tokig med sin trots men som jag älskar så jag blir ännu tokigare.

Nu ska jag gå upp. Andas djupt och lugnt och sakta. Ta en kopp kaffe och kämpa vidare. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0