Framtiden

I veckan innan jag gick på min " semester " hade jag ett möte med arbetsförmedlingen för att prata om framtiden och hur vi ska göra och hur jag känner. 


Jag sa som det var, att jag känner mig redo för att gå vidare till nästa fas och börja jobba. Hon misstänkte att jag kände så men vi bestämde ändå att jag ska va kvar i Försäkringskassans regi någon månad eller två till efter sommaren. Vi ska även få till ett möte med vården, alltså min neurolog, så det inte ska va några konstigheter med mängden på en dag jag ska jobba och HUR vi ska lägga upp framtiden.

Jag har ju en del förmåner, något ska man ju ha för att man bär på en sjukdom dagligen, så vi ska kika lite på möjligheterna att kanske få vara kvar pp Folkhögskolan eller om det finns någon annanstans där jag kan få jobba med bidrag till arbetsplatsen men ändå tjäna pengar. 

Jag har även möjlighet att anställas på heltid och arbetsträna i den anställning och jobba mig uppåt i timmar.

Nu är ju jag, ok för att det låter negativt men jag är realistisk, säker på att heltid inte kommer funka. Men det är ju NU. Jobbar jag någonstans där saker funkar kanske det inte alls är någon omöjlighet. Tänk vad det skulle göra underverk med vår ekonomi. 

Vi får se hur det bli med allt. Huvudsaken för mig är att allt känns så bra. Jag mår bra av att känna mig " normal " när det kommer till att jobba och leva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0