Det regnar här idag

Vaknade vid 6. Sådär lagom kul då klockan ringer 6:40. Hinner ju inte somna om tyvärr. Efter att jag vaknat tar det typ en timma för mig att somna om så det var inget jag övervägde. Tur i allt var ändå att jag faktiskt vaknade då jag insåg att jag inte ställt mitt larm.


Det vräker ner idag och jag har svårt att tro att Erics kollokompisar bedömmer vädret ok för kollo. Jag börjar jobba vid 8:30 så idag har jag inte så mycket att välja på. Antingen får han va hemma själv, då sitter han typ med spelet hela dagen vilket jag verkligen inte gillar, eller så får han åka själv i regnet. 

Jag tror nog att jag misstänker att de andra inte kommer att åka idag så jag tror inte jag behöver stressa med hans packning. 

Så tråkigt. Eric har hunnit va på kollot fem dagar bara. Eller egentligen inte ens det då iom att han fick åka hem efter några timmar första dagen när han äntligen kom iväg för att han fick i sig mjölk. Förra veckan regnade det på Fredagen så då valde alla hans kompisar att stanna hemma så då ville ju såklart inte Eric heller gå.

Nu har jag lyckats fördriva tiden till jag brukar gå upp. Så finurligt.

Önskar oss alla en bra dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0