Helsingborg Helsingör

De dagar vi varit här nere i södra delarna av Sverige har det blåst jättemycket. Vi ville åka över till Helsingör, Danmark, i och med att färjorna går bara ett par mil från vår camping. Jag är ju liite nojig över att åka båt och då särskilt om dt blåser och går vågor. Tror det dels är en kombination av att jag är rädd för att bli sjösjuk och kräkas men också på grund av att jag absolut inte är någon god simmare och känner mig väldigt hjälplös i närheten av vatten. Sen är det något i mig, vet inte om det är det tidigare nämnda i kombination med att jag inte har kontroll över situationen som gör att jag får panik lätt. 


Sen tanken på att djupet under en är massvis med meter och man ligger där och guppar på ytan.. 

Nåja..

Igår skulle det sluta blåsa till kvällen så vi planerade att åka över då. I ärlighetens namn drack jag ett par glas vin endast för att våga och Ditresan gick väldigt bra. Det gungade lite mitt i kanalen över när vi mötte en båt men det gick jättebra faktiskt.

Vi gick en snabb promenad " på andra sidan " och sen åkte vi hem igen. Hemresan blev med en annan båt, en båt som var betydligt smalare vilket uppenbarligen gjorde att resan hem blev, i mitt tycke, ganska gungig. Jag inser ju att det absolut inte gungade något egentligen men det kändes absolut. 

Jag satt på min stol och blundade, tänkte att snart, snart är det över. Eric höll min hand hela tiden, min underbara, snälla son. Jag sa till honom flera gånger att han absolut inte behövde men han ville ändå. 

Jag vet inte om det har med min ms att göra men jag är väldigt känslig för lägesändringar och blir som yr i huvudet. Antagligen är det väl bara panik och oro, det spelar ju ingen roll. Jobbigt var det i allafall. Tårarna rann och jag var nog gladast på hela båten när den väl lade till i hamnen och vi fick gå av.Kommentarer
Postat av: Anonym

Modigt av dig tycker jag! ❤️

Svar: Tack ❤
Rebecca

2017-07-19 @ 18:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0