Så vackert

I vårt husvagnscampande liv har nog aldrig haft hav, eller en sjö för den delen, så nära som ett par meter utanför husvagnsdörren. Till nu då.


Jag var orolig över hur det skulle gå med barnen och framförallt Emilia, jag tyckte först till och med att hon skulle ha flytväst, men det har gått väldigt bra. 

Efter att vi fått ordning på allt igår satt vi en stund, när vi väntade på att Helena skulle höra av sig, och bara njöt av utsikten och alla båtar som passerar utanför oss.

Henke gick och duschade, Eric cyklade och Emilia lekte i lekparken de har en bit bort.

Därefter blev vi hämtade med båt till ön där våra kära grannar för närvarande semestrar. Ön i sig ligger så nära att vi kan vinka till varandra. När vi kom fram gick vi ett varv runt ön som inte är särskilt stor. Emilia och Edvin sprang i vattenbrynet. Sen såg vi solnedgången som var helt magiskt vacker. Klockan gick fort och rätt som det var blev klockan över 22 så då fick vi skjuts tillbaka igen.

Tanken idag är att dels åka den korta sträcka med bilfärjan som passerar utanför oss och sen spendera dagen med Helena och company.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0