Besviken även på mig

Dagen idag har präglats av känslan jag vaknade med. Stor besvikelse och irritation över att det blev som det blev. Henke har dock kämpat på och jag har faktiskt unnat mig att ha en dag näthandel lite grann fått ta ansvar. Skriva matlista för veckan, plocka efter barnen och sig själv, leka leka leka med Emilia osv. Det var ju såklart inte meningen att det skulle bli som det blev och efter att ha spekulerat en hel del känns det nästan som att någon stoppat något in hans glas som gjorde att det blev såhär. Men men.. ingen vet och nu känns det som ett avrundat ämne. Han har ångrat sig, han har fått kämpa på ändå trots mående. Han sov längre på morgonen men sen han gick upp har jag tillåtit mig själv att koppla av. Massvis. Så njutbart.


Nu ikväll har jag blivit förkyld. Näsan rinner hela tiden. Kanske därför jag känt mig så trött på senaste tiden.

I morgon skulle Eric spelat fotbollsmatch men han har fått så ont vid sin höft / rygg på ena sidan. Han är svullen inuti och jag blev lite orolig. Det sa jag ju inte direkt till honom. Men han är shäll orolig och vill att jag ska ringa till sjukan i morgon så vi kan få åka och röntga på Måndag. Stackarn. 

Nu ska vi se hur länge de här trötta föräldrarna orkar va vakna. Med lite gott att äta ska jag nog kunna se något på TV en stund. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0