Hemmadag även idag

Vi beslutade att Emilia skulle va hemma även idag och tack och lov och tack igen för det. Alltså.. jag vet inte vad som hänt med min lilla prusselusk sen hon blev sjuk men hon sover allt annat än bra. Hon sover typ knappt alls. Vaknar och skriker som en tok och ingen vet vad som är fel. Hon vill inte sova, säger hon. Oavsett vad klockan är. Sen är hon så mammig så är inte jag med henne blir det än mer livat.


Henke försöker ju hjälpa till, såklart, men det nöter på oss vuxna också. Att inte få sova. Och frustrationen i att inte kunna få det bra.

Men det fina i det hela är ju att man vet att  det går över. Någon gång. Det är jobbigt nu men kommer kännas bra så småningom.

Problemet just nu här är att min pms knackar på dörren, min sjukdom kräver sömn och vila för att orka det har varit en bristvara en period nu så var och varannan dag småkraschar jag. Men snart, snart, snart är det semester och Henke och jag är tillsammans hela ( nåja ) tiden och kan avlasta varandra betydligt mer än nu.

Nu ska jag packa kolloväskan till Eric, lämna honom vid bussen sen kanske vi går ut och tar en nypa luft om det nu ska ösregn i flera dagar. 

I morgon bitti ringer klockan vid 6 och jag ska till jobbet. Vi måste göra ett försök åtminstone. Då blir det kolloiordninggörande, Emiliaiordninggörande och mig själv lite där i mellan. Sen lämna av på olika platser för att sen jobba. Jag är sänkt just nu av tröttheten men det ska gå bra. Det är ju det här som är livet. 

Önskar oss alla en bra dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0