Ledig Lördag

Här sitter vi nu, med morgonkaffet. Frukosten är intagen, Eric spelar en stund.  Emilia leker med lera. Jag har plockat och städat och plockat nu på morgonen. Jag kan bli tokig tokig tokig på röran, här hemma. Vi har typ en miljon saker mer än vad vi har plats för. Och allt damm. Vaaaaaart kommer det ifrån? Är det rimligt att behöva damma varannan dag? Det blir såna otroliga mängder damm såå fort och självklart misstänker jag Emilias alla dockkläder, filtar och 10 klädbyten på en dag som en stoor bidragande orsak men det är så trist att behöva städa varannan dag. 


Hur ofta städar ni? 

Nu har Eric tagit sommarlov. Det var så fint på avslutningen igår och Emilia var så duktig och fann sig i att stå på samma ställe i en timma.


Nu väntar tre veckor på kollo för Eric. Hoppas han ska gilla det. 


Önskar oss alla en bra dag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Rensa undan och gör hemmet lite mindre på saker. Allt behöver man inte ha framme. Jag gillar inte och ha allt för mycket framme. Man vill ju göra nåt annat än bara tvätta, städa, dammsuga och diska😉. Vi städar 1 ggr veckan(dammar, moppar och dammsuger). Vi dammsuger flera ggr per dag i kök, hall och tv-rum. Toalettens tas vid städningen plus 1 gång till i veckan. Känner du att det blir rörigt för att sakerna inte har nåt "hem"? Nån given plats att ligga? Jag bär undan saker som jag/vi inte behöver, märker upp vad som är i och ställer undan i vårt förråd alt i vår snedgarderob. Kram Louise

Svar: Tack för svar ❤ Problemet för oss just nu är just att vi har så vansinnigt mycket grejer framme. Och Emilias alla filtar, dockkläder och sånt som dammar.

Sen får man kanske sänka kraven också. Barnen lär ju inte komma ihåg om man städade bort deras uppväxta..

Det får bli en dag till att rensa undan sånt som inte används just nu iaf : )

Ha det fint!
Rebecca

2017-06-18 @ 19:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0