Lite ynklig

Ja, så känner jag mig faktiskt. Efter en veckas oro för och på grund av magsjukan Emilia hade i veckan som var ( ni vet ju om min fobi ) Emilia som på Torsdagen sen blev jättedålig igen med hög feber, nässelutslag och jätteslö och Eric som fick i sig mjölk på kollot och blev jättedålig av det, vi var på bröllop på midsommarafton ( helt underbart att få bli bjuden men med ms så tröttar det väldigt mycket att va i miljö med mycket ljud och bara umgås, såå trist men så är det tyvärr ) en gårkväll där grannarna antingen hade besök av oärliga människor då deras larm gick då någon öppnat deras uterumsdörr. De är inte hemma över helgen dessutom. Eric var uppe och gick i sömnen i precis exakta vevan så det känns som att han kan varit där i sömnen då han ju ofta går i sömnen faktiskt. Han hade även varit runt här hemma i huset en del innan han kom in till oss i tv rummet. Vi märkte inte ens att han var uppe och gick. Ingen lär ju någonsin få veta. Men skallarmet kommer alltid va på här hemma när han sover, kan jag säga.


Nu idag åker Henke ifrån oss för jobb i Uppsala. Han kommer hem i morgon men det känns som en evighet tyvärr. Är ganska slut som person efter veckan som varit. Emilia är superförkyld och med det blir ju hennes humör, som i friskt tillstånd är svårt att tas med, typ hundra gånger värre. Suck.

Det kommer gå bra, det vet jag, men jag skulle helst vilja ha min make hemma ikväll faktiskt. Allt känns lättare när man är två.

 Det blir väl att se Frost / Frozen för miljonte gången, äta lite glass, äta lite jordgubbar, se om Frost IGEN och sen är det väl sovdags typ. Ha ha..

Nej vars, jag tänker mig uppehåll så vi kan va ute, lite lugnt, till kvällen. Pallar inte att sitta inne och hon har ju ingen feber så lite frisk luft tror jag vi alla mår bra av. Och glass och jordgubbar såklart. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0