Lw och vin

Ikväll dricker jag vin och lyssnar på Lars Winnerbäck. Inget river väl upp känslorna inuti såsom hans texter. Lågmäld gitarr och hans vackra texter gör att tårarna bränner bakom ögonlocken. 


Jag är så känslig för närvarande. Så fort jag får en chans gråter jag en skvätt. Oftast är det musik, när barnen lagt sig, som får mig att bli så vemodig. För tillfället är känslorna utanpå. 

Det finns tusen och en ( nåja ) anledningar och bättre är att inte fördjupa sig och låta tankarna fladdra iväg för mycket. Livet blir inte bättre av det, tyvärr. Allt bottnar i en enorm rädsla. För framtiden, för mina nära, för mig själv. Jag är livrädd, om jag ska va ärlig. Men bättre då är ju självklart att sätta värde på varje dag man får va med. För varje dag man har dom närmsta nära. Det är ju lite knasigt det där. Att man är stressad och irriterad på dagen och livrädd när kvällen kommer när man kanske fattar på riktigt att livet är något man har till låns. Inget är bestående och en vacker dag är inget sig likt. Av en eller annan anledning.

Det blev så djupt här. Men det är en skön känsla det också. Att få ett litet uppvaknande i sin egoistiska vardag där " jag och mitt " kanske känns så viktigt. Vad gör det om barnen somnar lite sent, att Emilia häller ut sitt mjölk glas med flit 70 gånger eller att någon springer in med grusiga skor när man precis städat. 

Har jag inte mina barn, min man och min familj omkring mig är jag ingen egentligen. Så är det!


Nu har Henke jobbat klart så nu blir det lite möjs med ost, kex och tv serie.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är så lätt att ta saker för givet. Men det är ju tur att man kan stanna upp och inse det, så man får chansen att göra det bästa av det ❤️❤️❤️

Svar: Visst är det så Sandra ❤
Rebecca

2017-06-11 @ 21:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0