Magsjuka

Ni som hänger här regelbundet tror jag bestämt fick rapport om hur Emilia slocknade, tokslocknade, på mig igår kväll innan 18. Hon sov hela natten till 5 i morse då hon vaknade och kräktes.


Ni som hängt här längre vet ju om att jag har kräkfobi. Och går i terapi och det ena och det andra. Numer är det ändå så mycket bättre men det är tufft. 

Hon kräktes inte så mycket där då, hur som helst, då hon ju inte ätit på hur länge som helst när hon somnade. Hon ville ha ramlösa och äpple direkt och det fick hon. Det kom upp igen efter någon halvtimma men sen har hon både ätit och druckit utan att göra något. Bajsat hade hon gjort också när jag vilade mig lite förut och det var en kletig men normal bajs som inte visade på något sjukt alls.

Jag ringde till kollotelefonen på morgonen, Eric skulle ju åka dit idag, och hon visste att det gick magsjuka. När jag ringde återbud för min klipptid i morgon sa hon detsamma. Så det är ju sannolikt det.

I morgon fyller jag år och om jag har någon önskan så är det att vi andra ska få slippa. 

Nu ska jag hänga tvätt och ta mig lite mer whiskey. Det är ju en av fördelarna med sån här vidrig sjuka i huset. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0