O.J. O.J. O.J.

Igårkväll plockade tyvärr inte jag några poäng i att va en bra mamma. Detta fortsatte under natten när våra älskade barn inte kunde sova. 


Sömnbrist, överflöd av gråt och gnäll i mina öron, sömnbrist, sömnbrist, sömnbrist gjorde att det totalt rann över för mig. Men skönt i allt när det blir så är ju ändå att man är ganska medveten om varför det blir så.

Jag ser så mycket fram emot semester nu. Jo, dels för att jag har själv men mest över att få ha Henke hemma. Och att han och jag ska kunna få varva ner lite. Han jobbar hårt och myclet och det i sin tur påverkar ju mig då jag har hand om barnen och hemmet. Missförstå mig inte, jag gör det SÅ gärna men det känns nu att det är snart ett år sen vi hade andrum. Det blev ju inte någon direkt ledighet att tala om vid julledigheten för Henke iom att dagarna föll sig så dumt.  

Det ska verkligen bli sååhå skönt och jag tänker att vi ska åka iväg med vår husvagn nästan direkt första veckan. Där vädret är bra,  dit åker vi. Jag har blivit så sugen på neråt Skåne, kanske över till Danmark. Men.. pengar.. det är ju inte gratis tyvärr.. vi får se vart vi hamnar och i vilken omfattning.

Nu ska jag göra Erics matlådor redo för kollot sen ska vi snart lämna honom vid bussen. 

Önskar oss alla en bra dag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

❤️ Stor kram till dig, ibland behöver man lite extra peppning sol mamma ❤️

Svar: Visst är det så ❤ Kram och tack ❤❤
Rebecca

2017-06-28 @ 19:40:40
Postat av: Anonym

Kan tipsa om borrby strand. Jätte mysigt ställe med en fin strand.

Svar: Det får vi kika på, tack för tipset : )
Rebecca

2017-06-28 @ 20:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0