Regn och vädervarningar

Senaste dagarna har det pratats enormt mycket om detta regnoväder som skulle komma. Varningar utfärdades, regnet uteblev, ytterligare varningar men den värsta delen av ovädret tog en annan bana vilket lämnar oss här omkring med lite normalt, fint sommarregn. 


Eric har ju kollodag idag men jag vet inte hur han ska göra. En del av hans kompisar ska inte gå idag på grund av regnet. Jag tycker så synd om ledarna och arrangörerna en dag som denna. De skulle ju, såklart, också helst vilja strunta i det. Och jag kan tänka att en hel del barn inte ens är där idag vilket med facit i hand då skulle kunna ge några av de ledare som är där idag ledigt då de kommer va " för många " Självklart har man ju valet att strunta i det efter hur vädret är, men förstå min tanke.

I längden är det ju inte så kul att va i regnet kanske men jag tror faktiskt inte barnen lider så mycket. Åtminstone inte till en början. Jag tänker att det är vi, föräldrarnas, inställning till väder och vind som påverkar barnens inställning. 

Önskar oss alla en bra dag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0