Arla morgon

Jag vaknar ju nästintill alltid när Henke åker hemifrån innan kvart i sex. Senaste dagarna har Eric börjat göra mig sällskap. Idag även Emilia som vaknade runt sex. Med tanke på hur sent barnen somnade igår hade de behövt sova längre när de kan. Men det är inget att göra åt.


Idag har jag ett möte med en läkare som ska skriva ett läkarintyg till mig. Jag är ju sjukskriven under tiden jag arbetsutreds. Nu är det bestämt att jag ska, om Försäkringskassan går med på det, va kvar på Folkhögskolan även höstterminen så jag behöver ha ett läkarintyg som gäller till dess. 

Nästa vecka har jag tänkt lägga till en timma och vara fyra timmar om dagen. Vi pratade om det på mötet vi hade i början av veckan och då bestämdes det att jag skulle avvakta men nu när jag kan lägga till en timma och va till 12:30 så ska det funka. Jag är inte redo att ha både barnen och mig klara och lämnade och börja jobba 7:30. Det flyter på på morgonen, jag gör ju allt som det är nu, men nästa timökning ska jag ta där i stället, har jag tänkt. Det är så otroligt skönt att känna att jag har ganska fria tyglar. Och att jag får ha egna åsikter och själv styra detta. Inom rimliga gränser givetvis.

Jag blev så glad på mötet för jag fick höra så mycket positivt om mig och om min situation. Det är så skönt att känna att det funkar. Jag har känt en längre period att jag är redo för detta men med en kronisk sjukdom, som är väldigt lynnig, kan man aldrig helt veta hur det ska bli.

Nu återstår att önska oss alla en bra dag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0