PMS

Som ni minns fick jag ju medicin utskrivet mot min pms. Min mens har varit lite krånglig sen jag fick Emilia så ena månaden är det längre tid mellan och sådär. Då är det inte lätt att veta när ägglossning infaller, det är då jag ska börja ta dom. Det finns billiga stickor att köpa på nätet men jag har inte gjort det. Vi bestämde, helt enkelt, att jag skulle börja när vreden började märkas. Det märks alldeles jättetydligt.


Min läkare gav mig även tips om att tillskott av Magnesium och B vitamin kan va till nytta. 

Jag började äta tillskotten för kanske tre mensomgångar sedan. Inför runda ett.. ingen direkt pms. Inför runda två.. knappt ingen pms.. nu inför runda tre, där mensen bör komma idag eller i morgon slog pms till idag med full kraft. Men jag tror faktiskt att det finns en del kringliggande orsaker som förvärrat också. Tröttheten efter denna resa också har nog också påverkat. 

Så, mitt tips är att testa tillskott. Jag kommer såklart börja medicinera om läget blir annorlunda men som läget verkar va nu är det ju bara några få dagar som är jobbiga. I stället för ett par veckor, som det varit tidigare. 


Väldigt bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0