Sovit borta

Igår vid 18 åkte Eric till en kompis som hade ett övernattningskalas. Han var väldigt peppad och såg mycket fram emot det. Jag hoppas han haft det kul.


Telefonen ringde här tidigt då det var lite frågor gällande frukosten så jag är vaken sen 7 och det har varit ensamt men väldigt skönt. Emilia vaknade precis och det är skönt att hon sov lite längre på morgonkvisten med tanke på att hon haft en natt med en hel del vakentid. 

Hon har blivit såå mammig, min lilla sötnos. Hon har nog varit det i perioder och mest hela tiden men nu är det ren och skär panik om hon inte får va med mig. Min lilla älskling. Underbart att en liten minimänniska känner trygghet med en men också liite påfrestande någon sekund här och var då man sällan kan få va själv.. 

Jag vet ju att det är en fas och att det går över så ingen större fara på det lilla taket.

Här är en bild på Emilia och Adrian när de gick in till förskolan häromdagen. Vi kom samtidigt och på eget initiativ höll de hand. Så gulligt.


Idag ska vi veckohandla, mamma och pappa kommer hit och vi ska grilla, jag ska köpa Emilia en ny solhatt ( hennes vita känns inte som den mest praktiska på förskolan ) det behövs dammsugas av. Ja, vi ska nog få denna dag att gå.


Nu ska väl förhoppningsvis snart pappa Henrik komma upp. Han var på nattbio igår och kom hem vid 1:30.

Önskar oss alla en bra dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0