Trilskas vid sövning

Man hinner fundera både på det ena och det andra när man ligger bredvid en liten Fiddeli som bara inte ska sova. Begriper inte varför hon bara inte kan koppla av. Och nej, hon sover inte för länge på Förskolan, hon sover max en timma och det är alldeles lagom.


Hon har varit på förskolan sen 8:30 i morse. Jag häntade henne vid 14, vi var ute nästan en timma på eftermiddagen och ett par till sen efter middagen. Hon är såå trött men somnar inte. Gråter förtvivlat om Henke ens tänker tanken att va hos henne. För somna själv, det ska hon inte längre. Suck.. skönt man vet att alla dessa faser är just faser och snart så är hon så stor som storebror och fixar det mesta själv.

Idag har jag inte varit alls lika trött som efter mina tre arbetsdagar förra veckan. Och då har jag egentligen lite för lite sömn i bagagen idag. Så skönt att känna att det funkar så bra och att jag trivs.

Nu hoppas jag den här lilla prusseluskan ska somna snart så jag kan se något avsnitt av något med Henke, äta kvällsmat och sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0