Pust

En nackdel med att jag jobbat i trädgården en hel del i helgen är att jag får problem med mina ben nattetid. Det känns som att en miljon myror trängs i benen och kryper och kryper. Jag får även mer spasticitet, som det heter. Små, Små muskelryckningar. Jag har alltid såna men dessa förvärras och gör så jäkla ont. Och det blir en så obehaglig känsla att benen liksom vibrerar att jag har svårt att sova.


Den här natten har jag varit mycket vaken på grund av detta. Nu kom lilla prusselusken in redan 5:40 så för min del var det inte läge att somna om, tyvärr, då klockan ringer vid 6. Jag blir så uppstressad så det är bättre att vara vaken.

Nu är klockan snart 6 så jag ska försöka vakna till här. Emilia ska va hos farmor idag iom att det är stängningsdag på Förskolan. Eric har en läkartid vid 8:15 så jag börjar senare idag men jag måste ju gå upp nu och hjälpa Henke som ska köra Esmeralda.

Idag fyller min kära pappa år så vi ska äta mat här runt 15:15 för sen ikväll är det hockeyträning och sen ska jag på ett föräldramöte för innebandyn, ifall Eric vill fortsätta träna det när det nu börjar igen.

Önskar oss alla en fin dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0