Nu så..

Nu är det snart dags att avnjuta nyårsaftonens goda middag. Morfar fixar och donar i köket inför förrätten!

I morgon kommer jag förhoppningsvis att få tid att lägga ut bilder från höjdpunkterna från 2008.

I kväll har jag fått en tankeställare.Jag har insett att man ska glädjas åt det lilla. Man ska va glad varje dag man får vakna och ha hälsan. Man ska ta vara på varje gång man samtalr med sina när och kära.

På ett ögonblicks verk kan allt vara förbi!

Gott Nytt År!

Vill passa på att önska alla ett gott nytt år!
Nyss hemkommen!

Nyss hemkomna från en härlig promenad i det vackra vädret. Nu ska vi snart bjuda far min på köttfärsås och spagetti. Henke är världens bästa på att laga mat!

Just for fun!

Det slog mig lite nu, med tanke på att jag lämnar ut vissa delar av mitt liv i den här bloggen kunde det va kul att veta vilka som följer den. Om det nu är någon som gör det = P

Kommentera gärna med ditt namn så vet ju jag liksom!!

To do list!

I morgon har vi lite att sysselsätta oss med. Vi ska städa, tvätta, stryka och fixa och dona inför nyårsafton.

Nyåret ska vi fira in i lugn och ro med god mat och sällskaps spel. Mormor och morfar kommer att hålla oss sällskap och jag tror att det kommer bli en mycket trevlig kväll!

Nu ska jag bege mig in i duschen snart för att sen landa i sängen med varm choklad och en massa Desperate Housewives!Kallt!

Fortfarande kallt ute men ack så härligt med solen strålar på allt som är frostigt. Det gnistrar så vackert.

Nyss hemkomna från en härlig promenad, dock endast upp till Konsum.

Nu blir det varm choklad och Desperate Housewives.


Lite småkul!

På kvällskanten idag ringde år hemtelefon. Samtalet var till mig så jag tog luren får maken som hade svarat.

Svarade som jag alltid gör och blir ganska omgående helt ställd av samtalet. Eller inte samtalet i sig just utan telefonisten i andra änden av luren.

Jag fattade så mycket som att det var något form av erbjudande från tidningen " Vi föräldrar " som jag haft en prenumeration på. Nu kunde jag få någon form av Dvd film eller någon bok om barnuppfostran..

När den babblande människan sagt sitt, ett utlägg som säkert varade i fem minuter, kunde jag inte annat än att skratta och fråga henne om hon var ny inom sälj yrket..

Jag sa till henne att jag knappt hängde med på någonting av det hon maniskt rabblade ur sig, som att hon läste innantill. Jag sa även till henne att jag kunde lagt på luren för flera minuter sedan men det hade inte hon märkt då hon knappt gjorde paus för att hämta andan.

Det slutade med att jag skrattade gott och bad henne att skicka info via post så jag kan läsa i min egen takt. Tyvärr finns ju aldrig info via post när det gäller liknande saker så jag bad henne att ringa igen om ett par dagar och då ta det lite lugnar i presentationen,.

Har ju själv arbetat som säljare så jag vet ju lite om hur man bäst " går hem " i telefonen. Sen hör det väl lite till att man kanske ska tänka efter hur man själv vill bli behandlad när man rings upp av ett säljsamtal. A och O är ju att man frågar om man stör, att man frågar om man får presentera ett förslag och att man dessutom stannar upp och låter personen i andra änden svara på frågor..

Nåja, det var det hela. Sa till tjejen att hon inte skulle ta illa vid sig utan se detta som lite tips på vägen.. Ha ha..


Klart och kallt!

Idag hade varit en perfekt dag för en promenad. Under dagtid då. Med tanke på hur kallt och klart det varit. Jag tycker vintern är vacker. När det är så pass kallt att det är frostigt på allt så det gnistrar. Om sen solen är framme också och skiner på detta är det ju pricken över i:et.

Test resultat!

So, I took the Desperate Housewives Personality Quiz and it turns out I'm most like Gabrielle.You love being the center of attention and who can blame you? Life was meant to be lived and you believe in grabbing it by the reins and not letting go. If other people take offense, you know it's just because they don't have the guts to go after what they really want. Wouldn't life be so much simpler if people were just honest with themselves?


Snabeldraken!

Jag mår som bäst när var sak ligger på sin plats. När golven är dammsugna och torkade och när jag dammat alla ytor i varje rum. Jag mår alltså bra av att städa. Det är som någon form av terapi arbete för mig plus att det känns så härligt när man kan njuta av sin belöning, ett rent hem.

Nu är vårt hem allt annat än städat. Dammråttorna verkar ha fått eget liv när de stolt dansar omkring på våra golv. Våra möbler har sakta men säkert börjat få ett tunt lager av damm. Och överallt, i varje rum, är det typ tre möbler för mycket.

Vantrivs så mycket här. Allt känns så tråkigt. Man kommer ju knappt fram med dammsugaren för att det är så trångt. Och när man väl städat så blir det stökigt igen. Direkt. För att det inte finns tillräckligt med utrymme för alla våra kläder och saker. Fy fan säger jag!

Städade jätte nog i tisdags och redan igår började det märkas att det är dags igen. Så i morgon eller på tisdag blir det att dra fram snabeldraken igen.

God fortsättning!

Nu är Eric´s första julfirande över. Vill passa på att tacka alla som var med och satte guldkant på julfirandet!!

Eric framför paketen han fick från Anna och Per.


Öppnade minsann ett paket själv!


Bland julklapparna fanns en lära gå stol!


Fler bilder kommer vid ett annat tillfälle!

Läggdags!

Sitter vid datorn, som vanligt, och snorar nått så pass. Börjar undra när denna förkylning ska dra sig tillbaka. För var dag som går blir hostan värre och snorande också för den delen.

Efter mer än en månad som fökyld kan jag tycka att det räcker.*

Börjar bli lite orolig för en person också. Hoppas att mina misstankar inte stämmer..

Siffrorna!

Siffrorna på vår dator funkar inte som de ska kan man väl lugnt säga!

Sonen somnade vid klockan 21, inget annat!!

Internet!

Igår somnade vår son så skönt för natten redan runt . Jag skulle  duscha innan jag la mig och vi hade bestämt oss för att komma i säng runt.

Absolut inte för att sova, utan för att se på " Desperate Housewives "

Den serien är så fullkomligt beroendeframkallande så man vill se avsnitt på avsnitt. Därför ville vi försöka komma i säng skapligt så vi skulle hinna det.

Klockan var nog närmare 1:00 innan vi kom i säng för vi satt vid nätet båda två. Henke fixade facebook och det gjorde ju hela kvällen lite annorlunda minst sagt. Vi hade jättekul när vi skulle hitta vänner till honom och när vi taggade varandra i foton. Tänk att så lite kan va så  himla skoj!!

Sen hör det väl till saken att jag satt på Msn och skrev med Mr. Graham! Blir alldeles för sällan så det var kul att få höra från honom!

Väldigt kul läsning!!

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid
dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...
Julkort!

Idag har Eric fått sitt allra första egna julkort!

Bilddagboken!

Antingen är det fel på bilddagboken idag eller så är det vår dator som strular. Tror dock inte felet ligger hos oss då alla andra sidor funkar!!


Don Johnson

Vid flera tillfällen under våra 11 år tillsammans har min make och jag haft en debatt vare sig Don Johnson varit med i en film som heter " Sista natten med gänget " I denna debatt menar maken att " Sista natten med gänget " är en vad "American Grafitti " hette i Sverige.

Jag har varit av en annan åsikt och vid närmare samtal har vi också märkt att det kan inte va samma film vi pratar om.

I min film är Don Johnson skitung, det är även en annan känd skådis med i filmen. De kör en gul bil, vilket de gör i båda dessa filmer..

Nåja..

I natt, när jag ändå inte kunde sova, gjorde jag en insats och spanade på nätet. Det visade sig inte vara alltför lätt. Googlade på Don Johnson och fick då upp namnet Nick Nolte. Det slog mig då att det minsann även var han som var med i filmen!
 
Tillslut slog jag ihop de båda namnen och googlade och va sker.. Jo, filmen jag sökt heter " Retur to Macon County " Den kom runt 1976. Så nice att äntligen veta hur det ligger till!

Tomtenisse.

Julkorten som vi gjort på Eric, för vi har gjort egna, blev ju bara såå bra. Ska lägga ut bild på bilddagboken i morgon då väl förhoppingsvis de som blivit lyckligt lottade fått sitt smakprov.

Jag är så glad i min lilla pojk och jag tackar högre makter för alla bra dagar!

Ni som vill se hur kortet blev kan i morgon logga in på bildagboken.se och bli vän med fröken "citsym" om ni inte redan är det!! Sen får ni lite fint ögongodis = ) Skulle det inte funka den vägen är det bara att kommentera här så ska jag fixa så ni kommer in!!


Nu så..

Kom jag till skott vad gäller bloggande. Har ju som tidigare nämnt fått en fullkomlig blogg torka!

Inte lätt att bara " jamsa " ihop något heller. Jag vill ju att mina inlägg ska ha mening, en poäng, kanske tom en röd tråd. Som det ser ut nu ligger det ett otäckt mörker över allt vad bloggande heter, Sätter jag mig ner och ska skriva så blir det bara gnäll över hur jobbigt allt är och  hur dåligt jag mår.

Och ser man på, inlägget innehåller allt som jag från starten påstod att jag inte kunde få till!

Ännu mer undran..

Varför i hela friden har bakgrunden ändrat ??? När gjorde den det ??

Mysko värre..

Undrar!

Undrar varför jag skulle skaffa denna blogg för. Fick i samband med skaffandet en total blogg torka. Så typiskt!

Nu ska jag gå och hålla tummen jättehårt för Kevin, snart ska det avslöjas vem som vinner Idol 2008!!!

Trist väder..

Tycker det är såå tråkigt när det är såhär grått och trist. Man piggnar aldrig till dagar som denna!
Vill kunna gå och promenar och jag känner att jag skulle må så mycket bättre av lite sol ljus!

Promenad!

Nu ska vi snart bege oss ut på en promenad för att få dagens dos av frisk luft och dagsljus!
Vädret ser faktiskt ganska okey ut idag! Härligt!Typiskt!

Typiskt att jag skulle få världens blogg torka i samma veva som jag fixat ett till ställe att blogga på. Trodde jag hade så mycket att skriva om..

Men, men..

Dagarna går och jag tycker verkligen inte att jag hinner med något vettigt. Allt går i slow motion och rätt vad det är så är det kväll igen och allt man tänkt göra under dagen skjuts upp till dagen efter.

Herregud, har ju liksom inte ens fått iväg månadens räkningar. Då kanske det framgår hur mycket saker som skjuts upp här hemma just nu..

Nu ska jag snart äta middag med min make. Sen till kvällen blir det nog en fika och en promenad!

* Tack för att du finns, älskar dig något vansinnigt! *


RSS 2.0