Promenad och lunch time

Nu har vi precis kommit hem från en härlig promenad, Eric och jag! Det var super skönt att komma ut en sväng och trevligt att sitta och prata ngra ord med de andra mammorna!

Nu är lill plutten hungrig så vi ska fixa i ordning lite mat. Henke kommer ju sen också så det ska bli mumsigt med mat. Jag är också hungrig!

För dom som älskar, är det aldrig försent!!

Krypklart snart

Igår när vi lagt oss för att kolla på film slängde jag ett öga på Eric i sin säng. Då stod han helt plötsligt på alla fyra och gungade. Idag verkar han dock ha glömt bort hur han gjorde = )

I morse när jag vaknade vid 6 hade han dessutom lagt sig på mage när han sov. Med kudde och allt. Blev så orolig först och vågade inte känna om han andades men sen såg jag att han gjorde det.

Vände dock tillbaka honom på rygg då jag märkte att han själv försökte det i sömnen!


Minns ni 9 A, 94 / 95 ?? = )

Slogs av en tanke nu såhär på vårkanten. Är ju lite av en funderare kan man ju lugnt påstå.
När man var runt 15, eller iaf det året man slutar nian, då är verkligen allt så toppen. Det är full fight mellan A B C och D klasserna. Alla är de de bästa.

Det är femkamper och utflykter och man festar och skriker som att ens liv boktsavligt talat ska ta slut. Nästan lika mycket som när man tar studenten sen faktiskt.

Det klottras 9 A på sina ställen och störst eloge går ju till den klassen som lyckas pränta sin klass med tillhörande " bokstav " på coolast ställe.

Sen är det dom där t-shirtarna. De som verkligen påskiner att just DIN klass är den som alla kommer sakna mest, den med det bästa gänget i. Just DIN klass har satt mest prägel och kommer ALLTID att bli ihågkomna av skolan och klasserna under.

Ha ha..

Idag, en si så där 15 år senare, kan jag ju säga att hela den där grejen är ju så töntig. Visst, när man var inne i det så trodde man ju verkligen att det var sådär. Men nu.. Inte fan är det någon jävel som kommer ihåg 9 A, 94/95 eller vad det var.

Tragiskt egentligen, vad tråkigt livet blir när man växer upp.

Jag menar, då, när man var sådär ung ( och dum ) så var man så naiv och trodde man skulle leva för alltid, ingenting ont kunde hända dig. Sen efter ett par år kommer livet ifatt dig. Man kommer in i arbetslivet och vardagslunken. Helgerna är inte längre till för att festas bort utan att vila upp sig så man ska orka ytterligare en vecka.

Måndagen är inte längre vikt åt att diskutera vem som var fullast i helgen, vem som var med vem osv. Utan den spenderas som sagt på jobbet där det jobbas och möjligtvis byts ett par fraser på någon rast.

Trots allt detta som sker när man växer upp och blir stor känner jag ändå att jag faktiskt föredrar att va vuxen. Jag vill INTE tillbaka till osäkerheten man kände då.

Nu vet jag vem jag är, att jag duger och vad min roll i livet är!

Hunnit med en del redan!

Nu har sotarn varit här. Har varit ett mega rabalder som heter duga men nu är det sotat och nu får vi elda IGEN! För det VAR ELDNINGSFÖRBUD då de inte hört av sig om sotning på fem och ett halvt år.

Så varför det var så bråttom nu det vet bara Börje. Och i om att han inte riktigt kunde förklara för mig så får det liksom va nu!

Sotar murre som var här sa iaf att Börje ÄR hetsig i humöret och att han själv inte ansåg et som prioritet att sota här just nu. Till hösten hade liksom varit mer logiskt.

Nåja..

Den största geting billan jag skdat pryder vår vind. Antenn sladden är inbyggd, kanske därför vi har dålig bild i bland. Getingarna nyttjar den också = )

Nu har jag städat bort det mesta sotet i vrt hus, dammsugit och moppat. Strumporna är helt svarta så jag ska byta dom och se om jag kan söva lill plutten en stund innan vi får fika gäster.

Hoppas att det är tillräckligt varmt för att sitta ute!

Hoppas det gr bra idag nu Johanna! Håller en tumme.

Jag ska upp i morgon och prata schema med Anna, nice.

Då så, det var väl vår morgon rapport!

Ha en fortsatt bra dag, det ska vi ha!

Middags rapport!

Jag är förhållandevis pigg idag trots lite sömn i natt. Har " jobbat " lite i sömnen och även lyssnat på karln som snarkat. Nacken gör sig påmind som mest i sov ställning också så det är mycket som motarbetar mina sköna sju sovar timmar.

Behöver dom så väl och jag gillar ju faktiskt att sova egentligen.

Men, men.. Med en extra kopp kaffe fixar jag det. No problem.

Nu slumrar snart Eric en eftermiddagslur så då passar jag på att kolla tv och ta en power nap jag!

Morgon

Nu så, nu sitter jag och väntar på min Far som ska komma in för en kopp kaffe och en promenad. Vi ska gå upp till Öst och Skog och hämta hans motorsågs kedja som varit på " spa " = )

Eric är väl inte alldeles för sugen på att ligga i sin säng nu längre efter att jag gjort mig i ordning så jag ska gå och umgås med honom!

Saknade honom så fruktansvärt igår och känner lite ångest över att en del sa att " jobbar du redan, han är ju inte så gammal än "

Frågvis = )

Efter en mycket slitsam, men rolig, dag på jobbet ska jag nu krypa ner. Ska ta mig lite choklad glass först sen kommer jag somna gott.

Kanske eventuellt snacka lite i sömnen. Typ.. Ska det va allt på hamburgaren? Ketchup och senap också? Vad ska det va att dricka till? Ska ni äta här eller ta med?

Ho ho, ja ja..

Men det är riktigt kul måste jag säga! Mycket kul!

Människan, en märklig varelse!

Tänk vad anpassningsbar människan är egentligen.

Man har förmågan att liksom hänga på olika stilar för att  passa in. För att folk ska tycka man är kul och just för att kanske ha kul.

Själv har jag aldrig varit mainstream och smekt håret medhårs på folk.

Jag har heller inte suttit med tungan bokstavligt talat upp i nåns arsel och och slickat för att få det jag vill.

Jag har heller inte bytt min " stil " bara sådär från dag till dag.

Men jag tycker det är mycket kul med folk som gör det. Det livar upp och det ger oss andra något att prata om!

Som man bäddar

Nu är jag där igen. VILL skriva av mig om en sak men KAN inte.

Av hänsyn till.. Egentligen vet jag inte av hänsyn till vem.

Som man bäddar får man ligga och den ena halvan av det här äktenskapet ligger jävligt bra just nu kan jag meddela.


Försäkringskassan kan dra åt h***

Jag är så JÄVLA trött på det där jävla stället. INGENTING kan de få rätt. I somras fick jag vänta över TRE månader på pengar. Och när pengarna väl kom, självklart var det ju för lite,

HELT JÄVLA OTROLIGT!!!!!


Anledningen till att jag är helt vansinnig idag är pga jag suttit en kvart i kö för att meddela att de kan ta bort EN DAG där jag ansökt om föräldrapenning. Behöver ju inte både Fp och lön liksom.

Vad säger F**an i luren? - Du har bara ansökt tom 7 April så det är inget som berörs.

Jag svarade henne då att jag faktiskt visst ansökt fram till den typ 20 April, men ICKE. Det såg hon ju i sin dator. Otrevligare och otrevligare blev hon allt eftersom samtalet pågock.

Jag var sur i TVÅ TIMMAR när pappa och jag var på stan, när jag kommit hem och gav Eric mat och jag själv fikade. Orolig dessutom för att jag ju inte skulle få tillräckligt denna månad och att räkningarna skulle bli lidande IGEN och bla bla bla...

Nu har jag äntligen kunnat satt mig och kolla hur det egentligen ligger till och GUD om jag bara vetat vem faaaan det va jag pratade med i morse.

För vet ni vad? Rebecca Krantz har VISST ansökt om föräldrapenning fram till den 21 April. Och det berör VISST det datum då jag faktiskt jobbat.

Så nu är det bara att sätta sig i den där jävla kön IGEN.

FAN!!!

Mycket besök

Dags att dra igång dagen nu! Har ätit frukost och gjort mig i ordning så nu är det Eric´s tur. Han ligger och små gnyr lite i sin säng. Han är nog trött och vill somna om igen men efterson Anna och jag ska upp på stan nu vid halv tio hoppas jag att han kan vänta.

Efter det är tanken att pappa ska komma så vi kan gå upp till mamma och hämta hennes cykel. Det var visst lite fix på den till på måndag!

Fullt upp med andra ord.

Bak och fram

Fick för lite sen ett par Björn Borg trosor av en vän. Enligt henne, och flera andra, ska dessa vara såå sköna.

Jag drog på mig mina i morse, tyckte väl att det verkade som att allt jag hört var överskattat. Så jävla sköna var dom faktiskt inte..

Nu provar jag dem åt rätt håll så ska jag informera hur de sitter där åt innan kvällen är slut = )

Kata fucking strof

Nu ska jag passa på att vila mig när sonen ändå slumrar eftermiddag.

Förkylningen är lite bättre. Skönt det.

Nacken däremot är katastrof. Kata fucking strof...

Fråga om färg!

En sak som jag funderat över en tid är hår produkterna från Schwartzkopf. Hur i hela friden kan det märket få heta just det det heter?

Enligt reklamen precis nyss har märket i sig funnits i mer än 111 år vilket ju säger en del. För så länge sen hade inte folk insett att alla var lika värda. En tjej var ju till och med mindre värd än en man.

Hur som helst, när det sen på 2000 talet kommer en glass som heter " Nogger Black " ja då blir det rama skri. Varför?

Direkt översatt blir schwartz = svart Kopf = huvud

Nogger vet jag inte vad det betyder men black, ja det betyder ju svart.

Men frågan är om jag egentligen tycker att Nogger black låter lika jävla illa som Schwartzkopf faktiskt gör!

Vad tycker Ni?

Snart lunch

Vissa dagar är helt hopplösa. När jag sätter mig och loggar in på bloggen så börjar omedelbart tankarna snurra i negativa banor, Ha ha.. Jag är en pessimist ut i fingertopparna rent blogg mässigt,

Men annars då? Jo, tack. Henke jobbar sin första heltids dag och hittills har det gått alldeles toppen. Mycket stolt över mig själv och min utveckling.

Man kan säga att jag varit i helvetet och vänt för så har det faktiskt känts. Jag har inte orkat bry mig om någon eller någonting. Jag har ju liksom inte ens brytt mig om mig själv under den värsta perioden heller för den delen.

Nu har jag dock rest mig upp och står här. Lite starkare med en erfarenhet rikare.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna må såhär bra igen men genom mycket jobb och slit med mitt inre, positivt tänkande, jävlar anamma och att inte ge sig sitter jag nu här vid datorn och väntar på att Henke ska komma hem på lunch.

Så kan det va.

Nu ska jag snart ge Eric mat, ta två panodil och hoppas att jag ska få vila mig efter lunchen = )

Inlägg som egentligen inte borde publiceras då det inte " makes sense "

Jag funderar och funderar, Eric sover så det ger mig en möjlighet att sitta lite vid min kära dator.

Jag tänker och funderar och det är egentligen inte bra. Man ska inte slösa sin energi på saker i onödan. Det är bättre att lägga den på bra och positiva tankar! Självklart.

Men i bland är det en omöjlighet, jag har mycket svårt att låta bli. Att bara släppa något.

Men sen är det som vanligt. Det stannar vid tankar.. Man kommer inte längre. Man hindras från att göra något åt det. Varför ska det va så? det är så typiskt.

Tänk om man vore sån att man körde med öppna kort. Talade om för varandra vart man står i olika frågor. Att man undrar hur det är och verkligen undrar hur det är och inte bara ställer det som en " nödvändig " fråga eller i syfta att få information.

Detta inlägg handlar inte om något speciellt så utan det är bara tankar som  snurrar i mitt huvud. Som inte kan sluta snurra. Det går om och om igen hela tiden.

Har man en gång blivit bränd så skyr man elden.. Inte sant ?

Timing is everything

Nu ringde mamma precis. Hon har blivit förkyld och kände sig inte alls pigg. Hon blir hemma från jobbet idag och hade bestämt sen innan att hon och pappa skulle åka och handla idag. För det gör dom fortfarande tillsammans, handlar alltså.

Hur som helst, hon har ju inget körkort och kan inte ta sig så smidigt ner till ICA så självklart ringer hon ju till mig och frågar om vi kan handla åt henne. Eller jag och pappa då.

Pappa är ju fortfarande ostadig i huvudet så att han inte vill åka själv till affären är för mig helt förståligt. Affärer var förresten det ställe som är jobbigast att vistas på efter balansnervs virus.

Hur som, nu är pappa på ingång hit för en kopp kaffe och handling då. Både till mamma och honom själv.

Jag mår inte alls bra heller idag men det är bara att bita ihop. Jag kan inte neka min mamma som hjälpt mig och oss så många gånger. Men timingen är väl inte den bästa,

Men det är den väl aldrig när det händer något...

Utebliven picnic

Idag var det tänkt att vi skulle ses på picnic i Källängen. Eric och jag plus de andra mammorna och barnen i vår familjegrupp. Men då vädret inte är på vår sida och fikan i stället blev förflyttad till Epok valde jag att avstå.

Jag är snorig som en... kan man säga snorunge om sig själv trots att man passerat 30 strecket ?

Eric är suuuper gnällig. Vet inte vad det är. Tänder, en fas ? Hur som helst, inte en lugn stund ges till mig som bara vill krypa under täcket och sooooooova igen.

Ha en super bra dag, vi gör så gott vi kan!

Vad i hela friden ?

Vad är det som håller på att hända egentligen ? Jag förstår ingenting.

Det är ju visserligen inget ovanligt...

Saknar..

Att sakna är faktiskt inte alls så kul.

En tomhets känsla som infinner sig i hela kroppen. Man kan längta så det värker men det spelar ingen roll. Man kommer inte närmare än då.


Ömma tår

Jag har så mycket jag skulle vilja skriva här. Men av respekt för... Eller av hänsyn till... Eller... Jag vet inte varför men jag känner att jag faktiskt inte kan skriva vad som helst.

Självklart anser jag ju att detta är MIN blogg och här skriver jag vad JAG tycker och tänker om saker och ting. Men sen vill jag inte trampa på ömma tår heller..

Vill heller inte trampa så hårt så någons tår blir ömma innan dom ens var det.

Förstår Ni?

Visst är det trist?

Hur som helst, jag behåller detta i mitt hjärnkontor. Skulle ju kunna skriva kryptiskt om dessa saker men jag känner väl att det inte finns någon poäng då. Jag menar, om jag ändå inte kan ge någon en näsbränna som den förtjänar eller låta någon förstå vad jag tycker i en viss fråga då kan det väl lika gärna va?

Jag är ingen strömlinjeformad perfekt bit, jag är ganska avig och tvär. Man kan nog inte påstå att man kan klämma ner mig i en förgjuten form. Jag är som sagt lite vass i kanterna och lite oformlig.

Men jag har ändå ett hjärta, min medmänsklighet och en gräns för vad som är ok liksom.

Flum flum..

Det är inget speciellt jag syftar på. Det är bara mina tankar om just det faktum att jag faktiskt inte kan skriva vad som helst här. Och den som sätter gränserna är just jag!God natt mina vänner

Jag kände att ett kvälls inlägg var på plats. Inte för att jag har något direkt att tillföra men ändå.

Jag är fullkomligt genomfrusen efter en härlig kvälls promenad. Var liite kallare än jag räknat med men det finns inget dåligt väder. Hade dock vinterjackan på men frös ändå.

Nu är det snart säng dags och även att jag är så frusen så ska jag ta mig en skål med glass. Är så sugen. I bland bara måste man få frossa lite grann = )

Dagen har varit bra med mycket umgänge allt i genom.

* Riktig vänskap kännetecknas av att du har något att prata om med folk även om du inte träffat dom på jätte länge *

I morgon blir det morgon fika med kära fadern och en promenad. Efter det skulle nog Anna komma förbi en sväng på en fika tror jag. Om jag inte missuppfattade = )

Nu väntar min glass skål, sängen och förhoppningsvis en snarkfri natt tack ! ! !

Hoppas att Ni haft en bra kväll. I morgon är sista dagen för Henke på 75 % sen är vi tillbaka i den gilla gången och det är så härligt. Vissa dagar går livet helt emot oss när pengarna inte räcker till, Eric gnäller och gnäller eller man inte kan göra det man kanske först tänkt sig.

Trots dessa vardagliga små problem så håller jag mig numer över ytan. Vissa små bakslag förekommer men ändå så har jag nu börjat uppskatta min tillvaro till 100 % Det är så skönt att verkligen känna i sitt hjärta hur kärleken för ens barn växer sig starkare och starkare.

Jag hade visst lite att skriva och nu räcker inte tiden till. Dags att lägga sig. Återkommer i morgon.

God natt!

Film ? ?

Ville lägga upp en film snutt men det funkar ju givetvis inte.

Ska fnula på det lite och se om jag kan få det att funka. Verkar som jag måste ha ett " youtube " konto eller liknande om jag inte fattat det helt fel,

Knäpp med fingret

I bland är det svårt att hänga med. Det svänger och kränger. Samtidigt känner jag mig mer utanför än någonsin i detta fall så varför jag ens bryr mig är frågan.

Eller jag vet varför..

Allt verkar så jävla lätt för alla andra. Jag vill också ha guld och gröna skogar bara via en finger knäppning. Men det funkar inte så riktigt = )

Söndagskväll

Wipeout är så kul. Tycker dock det är konstigt att det inte blivit mer liv om alla elaka kommentarer = ) Det brukar ju annars inte va så populärt.

I morgon kommer kära Fadern en sväng för en kopp kaffe och en promenad. Trevligt!

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Very nice kväll

I bland behövs det inte mycket för att få upp humöret inte. Very nice var det i kväll hur som helst ; )

Nu blir det sängen. Är super trött. Klockan är alldeles för mycket för en små barnsförälder men vad gör man inte för att få ha lite kul ngon gång i bland.

Eric sover gott, än så länge. Han fick en panodil i rumpen förut då febern visade 38,5.

God natt mina vänner!

Tråkigt

Vissa dagar är det verkligen helt omöjligt att hålla sams = /

Frusen

Idag är jag lite frusen. Har visserligen suttit ute en bra stund och det är ju ingen värme ute idag så det kanske inte är så konstigt.

Eric är snorig och jag har ont i min hals. Så tråkigt.

Snart är det lunch dags för lill killen sen efter det så ska jag försöka få vila mig en stund. Är så trött idag. Har ju inte sovit så mycket i natt som nämnt tidigare.

Henke gräver och gräver. Tror han tycker det är mycket skoj. Hoppas bara att det kommer komma dit singel ganska omgående. Det är inte så smidigt att ta sig ut och in med vagnen själv nu.

Fy vad jag gnäller. Jag är ju egentligen på ganska bra humör ändå = )

Hoppas Er dag blir fortsatt bra!

Trött Becca

I natt har det inte blivit mycket sömn. Eric är snorig och har hostat så ungefär var 45 minut har jag fått ge mig upp och ge nappen, klappa pannan, dra upp täcket, dragit i gång mobilen........

Henke vaknade i morse och hade i vanlig ordning inte märkt något.. Hmm..
Funderar på att sova i annat sov rum natten som kommer så kanske, kanske vaknar han. Så jag slipper.

Samtidigt tycker jag synd om Eric som ju är ängslig i mörkret när han inte mår bra.

Vad gäller min hals är den inte alls ok. Hoppas fortfarande att det ska gå över.
Det var väl morgonens gnäll = )

Hoppas alla får en toppen lördag!


God natt

Det verkar tyvärr som att Eric håller på att bli förkyld. Trist.. Jag känner ju också hur näsan rinner och halsen värker men jag försöker tänka positivt så kanske det försvinner.

I kväll var en mycket trevlig kväll ; ) Vi har promenerat, kollat " Berg flyttar in " tagit en sväng. Ja, vi har helt enkelt hunnit med en hel del.

Nu ska jag krypa ner och kolla TV:n lite innan jag somnar. Henke ska spela en stund så då får jag bestämma program på TV:n. Tjo ho..

Ingen har nappat på mitt jobb erbjudande heller. Konstigt det!

Nu säger jag god natt till alla mina nära och kära. Sov sött!!

Kvälls rapport

Sitter och kollar " Färjan " nu lite efter maten. Ska snart bege oss ut på en promenad. Maten måste bara lägga sig lite.

Är på mycket bra humör i kväll = )


Tjofräs

Nu är jag hemkommen igen. Pappa va i liite sämre skick än jag trott. Det tog ganska lång tid att gå upp på stan, handla och sen hem igen. Men det är starkt av honom att inte ge sig.

Stackaren va rädd att folk ska prata, det ser ju ut som att han var onykter. Men låt folk prata då. Vi vet ju hur det ligger till!

Kul med lite pappa - dotter tid också tycker jag!

Nu ska nog sonen snart ha lite lunch sen ska jag ha mig lite lunch.

Blev på väldigt bra humör nu helt plötslig! Det tycker jag om = )

Hemhjälp sökes

Jag har ett nytt jobb. Eller nytt och nytt jag har nog jobbat som hembiträde i typ.....10 år..

Arbetstiderna är 24/7, stress faktorn är hög.

Vi är egentligen två i det här företaget men då den ena fått allt om bakfoten och skitar ner i stället får jag ju liksom jobba dubbelt.

Chefen, läs jag = ), har pratat med kompanjonen MASSA gånger men det sjunker liksom inte in.

Hur som helst, nu ska jag snart börja på mitt andra jobb så det kommer inte bli mycket fritid över. När vi sen har en liten också som behöver uppmärksamhet typ hela tiden kan man ju säga att jag har tre jobb.

Och Henke klagar som har ett!

Ho ho ja ja..


Middags dags

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Efter middagen blir det en promenad. Vet dock inte ifall det blir kaffe innan eller efter. Eric är nog sovtrött ganska snart!

Jag är glad för jag känner att grunden jag har under mina fötter är stabil som en klippa. Steady as a rock alltså. Det är så skönt. Jag har pressats i genom en avfallskvarn och nu äntligen lyckats hitta de flesta bitarna och passa ihop dom.

Jag känner igen mig själv igen. Jag vågar njuta av tillvaron.

Jag gläds för det jag har, som visserligen inte innebär guld och gröna skogar. Det är på ett annat plan.

Jag vet att det kommer att komma motgångar i mitt liv men det är inte farligare än att jag kommer rida ut desa stormar.

Jag är så glad att jag lyckats ta mig genom detta som faktiskt varit ett helvete!

Nu, nu väntar middag = )

Eric sitter i fängelse så mamma kan blogga = )

Jag vet inte vad som tagit åt den annars så lugna lilla Eric. Nu är han ÖVERALLT. Inte en lugn stund får man. Lämna honom oövervakad är nästintill en omöjlighet. I spjälsängen i och för sig. Därifrån kommer han inte. Och där är han just nu. I sitt fängelse  = )

Blöjbytena är också en pärs nu för tiden. Det ska bara kulltras omkring, jag blir galen.

Men visst är det härligt när man märker hur medveten han börjar bli om sin tillvaro, att nyfikenheten inte har några gränser.

Men det är mycket påfrestande för en annan = )

Nu blir det snart promenad, skönt!

Äntligen på hemväg

Nu är nog min kära far på hemväg från Västervik. Så skönt!

Förhoppningsvis var det bara virus på balans nerven. Men det är inte så bara. Pappa är INTE den som ger sig i första taget och så dålig som han var igår gjorde att det skar i hjärtat på mig!

Men nu, som sagt, är han på väg hem och vi får hoppas att han ska friskna till snabbt nu!

Älskar dig min kära Far!!

Morgon rapport!

Vilken morgon säger jag bara.. Herregud..

Eric bestämde sig, klockan 6.39, för att nu var det minsann morgon. Han låg och " pratade " för sig själv i sin säng, lekte med leksaker och förde allmänt liv. Jag orkade pallra mig upp för att dra i gång mobilen över hans säng så den var ju kul att titta på. ( Har man bara fått igång den en gång manuellt kan man dra igång den med fjärren sen )

Låg och tryckte igång den var tionde minut men kunde omöjligen somna om. Ingen av oss.. Eric var på och jag var väl ganska av hela den timme detta pågick.

7.20 bestämde jag mig för att jag skulle bege mig upp och ge honom nappen, vad händer ? Killen somnar om på två röda. Jag lika så.

Vaknar 8:45 av att Henke står över mig och säger att han ska åka till jobbet.

Då inleds fas två av denna, minst sagt, slitsamma morgon.

Eric ville inte ligga i sin säng längre, han ville heller inte ligga i vår säng. Han ålade heeela tiden mot kanten av sängen och trots uppbunkrade kuddar till förbannelsen tog han sig genom och praktiskt taget hängde ut över kanten.

Att gå på toa, sminka sig och göra sig i ordning ter sig tämligen svårt i detta läge.

Vi fixade dock det, med nöd och näppe.

Hur som helst började jag efter någon timme se på plutten att han var väldigt trött. La honom tillbaka i sin säng och vad händer ?

Jo, han piggnar till och är everywhere i sängen. På mage, på tvärsen, i fotänden, i huvudänden.. HELA sängen utforskades grundligt med vissa avbrott för tröstande när lilla huvudet tagit en smäll.

Eric hade super skoj emellanåt och jag tyckte väl att det var sådär.. Eller.. jag tyckte inte det var skoj alls = )

Efter en stund började han ta tag om en späla och försöka resa sig så ikväll unge man flyttar du ner ett snäpp i din säng. Jag vill inte va med om att du ska ramla ur.

Vi har som sagt haft en händelserik morgon här på Gerdsborg!

Hur var din morgon ?

***********

Vissa dagar är inte några bra dagar. Denna dag har varit jätte jobbig med en oro som aldrig verkar vilja ta slut.

Älskar dig pappa.

Lite bilder

Denna helg har varit helt otroligt härlig tycker jag, Vi har hunnit med massvis med kul!

Här kommer lite bilder, inte bara från helgen dock!

Härlig blomster i vår rabatt

Blivande modell ?
Fika ute

Elin och Eric

Erica och Eric

Gott med mat
Älskade Plutt

* Kärlek *


Det var allt för denna gång!

ÄlsklingSaknad

Fattar Ni hur mycket jag saknat denna lill kille idag ?Bananer och dumle

Nu har vi nått fram till den dagen då jag ska börja jobba. Fy faan vilken ångest jag sitter med här. Dessutom med skräckblandad förtjusning.

Jag menar, jag gillar ju mitt jobb. Jätte mycket. Farten, folket, arbetskamraterna.

Men nu har jag varit hemma i ett helt år ( var ju sjukskriven för ryggen som krånglade när jag var gravid )

Anledningen till att ångesten är som den är antar jag är liite på grund av att jag kommer känna mig som en nybörjare igen. Det är ju nya kassor, men det är ju klart jag lär mig även dom.

Nu ska jag passa på att gosa med min lilla familj innan jag ska bege mig!

Spenderade förresten en mycket trevlig kväll med mor och far igår!

Glad Påsk!

Igår spenderade vi en jätte härlig kväll tillsammans med Ricki och Ninna. Tuva var ju självklart med också = ) Men hon var tröttis och sov nästan hela kalaset. Dom hade ju haft fullt upp hela dagen!

Vi grillade, fikade, gick en promenad och såg på TV. Mycket trevligt.

Tuva var vaken en stund och då " lekte " Eric och hon en stund på täcket. Dom höll handen en stund och Eric var mycket fascinerad av den lilla damen. Så sött!

Fick en inbjudan också som vi blev glada för. Nu måste man bara hitta något vettigt att ha på sig! Men det är ju bara kul.

Nu närmast blir det en härlig morgonpromenad i det vackra vädret. Eric kommer nog sova bort stunden men det är ju också tanken.

Måste även till jobbet och hämta mina kläder. Kom på att dom nog INTE är direkt fräscha i om att dom legat i " flötbunken " i ett år. TVÄTTA ! ! !

När vi kommer tillbaka från promenaden ska vi ta en kaffe ute i det vackra vädret!

Sen i kväll kommer mor och far för lite påskmat och Robinson!

Nice dag idag också med andra ord!

Glad Påsk på Er!

8 månader

Nästan precis på minuten nu fyller vår lilla älskling hela 8 månader.

Det är 8 månader sedan vi för första gången fick höra hans skrik, se, lukta och känna på honom.

Det är inte klokt vad tiden går fort och om inte annat har man blivit varse att livet fullkomligt flyger förbi efter att man fått barn!

Jag har även varit rökfri i 8 månader = )

I kväll blir det grillning med Ricki och Ninna!Grattis!

Grattis i efterskott till Per och Elin som fyllde år igår!

Blev aldrig att jag skrev något inlägg igår ju = )

Fucking fack !

En sak som irriterar mig något fruktansvärt är " Du är fortfarande placerad i telefonkö, vi tar emot ditt samtal så fort vi kan "

Det behövs inget högra IQ för att fatta liksom. Men var så snäll att tala om HUR LÄNGE TILL BERÄKNAD VÄNTETID ÄR.

Det är ju så jävla iriiterande att man inte vet om samtalet skulle kopplats fram en minut efter att man inte orkat vänta längre.

Som nu, när jag väntar på att mitt fack ska svara.

Jag skulle mer än gärna betala några kronor extra i fackavgift för att få veta hur länge till jag ska behöva vänta!!!

Gissning

Det finns något som jag skulle vilja skriva här. Men jag vågar inte riktigt ännu. Det känns som att det vore att utmana ödet..

Under tiden, tills dess jag väljer att delge Er informationen, kan ni ju gissa på vad det är !

Ål

Vår lilla kille har nu kommit på en ålteknik så han nu tar sig dit han vill. I sängen har han dock fortfarande lite svårt fortfarande då han ju sjunker ner en aning där.

MYCKET frustrerande med en kille som ligger halv vägs in i TV bänken heeela tiden.

Vad är det som är såå kul där inne Eric?

Älskar dig plutten

Kvälls rapport!

Idag har jag och älsklingen njutit vackert väder på en härlig promenad med Tillan och Micaela i Södra Vi.

Efter det var det dags att ta tag i fönsterputsning. Inget kul alls, men nu när det är klart känns det bättre!

Trevlig kväll, mina vänner!Promenad

Nu ska vi snart bege oss ut till Södra Vi för en promenad i det härliga vädret med Micaela och Tillan. Mycket nice!

Vädret är på vår sida, skönt!

Hoppas att Ni alla får en toppen tisdag!

Ice cream, ice cream..

Nu är det snart dags att ta premiär glassen. Ännu har jag inte hunnit dyka ner i någon glass kyl för att spana in utbudet men jag har ju ändå mina favoriter. Det brukar va den Klassiska Magnumen, Daimstrut eller Laktritspucken.

Mums, mums!

Här kan man se att glassen inte alls var speciellt dyr det året jag föddes = )

Vilken glass är din favorit ? ? ?Fråga utan svar !

En sak, som jag kan tycka är mycket komiskt är följande.

Att små barn kräks mycket är ju vida känt. Eric är en variant av barn som verkligen gör detta. Typ hela tiden.. Det komiska i kråksängen är det faktum att han ALLTID blir placerad i MIN säng. Varför liksom ?

Jag fattar ju att Henke inte vill ha kräkset i sin säng men jag då ? Jag vill det ju inte heller. Jag tycker att vi kunde dela på det lite och liksom ha honom i båda sängarna. Men... Henke är inte riktigt på den nivån.

Men, men.. Jag kommer att kräva att få en ny madrass, ja till och med en ny säng när allt barnafödande är klart här hemma. Jag har ju redan både bajs, kiss och kräks i min säng så jag kan väl tycka at tdet är bättre att förstöra en säng i taget.. Typ..

Men det är trist att jag får byta sängkläder ofta och tvätta mitt täcke ofta. 

Men vad gör man inte för sin lilla älskling = )

God natt!


 

God natt
Nu ska vi krypa ner och mysa med glass och mums. Hoppas att Ni haft en trevlig helg. Det har vi haft!

Reklam

Det är inte ofta reklamfilmer är något att ha. Man tycker oftast att dom är överdrivna och tröttnar på dom innan man hunnit att se dom mer än en gång typ.

Renault reklamen är dock annorlunda. Jag tycker den är så klockren.

Det stämmer så bra in på hur man tänkte och tyckte när man var ung. Nu sitter man i en helt annan sits med helt andra värderingar och det är just det den reklamen fångar tycke jag!

Men jag känner ändå inte riktigt att jag måste köpa en sån bil ändå = )

Kvällspromenad

Nu ska vi snart gå en kvällspromenad. Eric behöver somna till en stund så vi ska kunna se Wipeout.

Trevlig söndagskväll

!

Tro inte alltid på det du hör.

För det du hör är kanske inte alls anledningen till varför jag gör som jag gör..

Vem vinner och vem försvinner?

Nu har vi ätit jätte god mat tillsammans med mormor och morfar. Mycket trevligt var det att ses tycker jag!

Eric har sovit en stund nu på täcket och nu laddar vi för Robinson med Anna och Per. Blir nog en kopp kaffe också skulle jag tro!

Hoppas att Ni haft en trevlig lördag!

I vissa fall är de faktiskt bäst att inte säga något, kom ihåg det!

Trevlig lördag

Idag är en helt fantastisk dag.

Henke har tvättat vilen och bytt farmor´s däck. Jag och Eric tog en härlig promenad. Vackert och skönt ute.

Nu ska jag vila mig en stund  innan mormor och morfar kommer och ska äta mat med oss.

Trevlig lördag, mina vänner!

Mys pys

I morse hade jag mer än gärna legat kvar och dragit mig i sängen, längre än vad jag fick. Henke gick upp innan oss och fixade med frukost och gav lill-plutten mat. Sen gick jag upp.

Nu ska vi alldeles snart bege oss iväg. Henke ska fixa och dona och jag ska söva Eric i vagnen och ta mig en promenad.

Älskar mina pojkar!

Ice cream

Kvällen blev mycket trevlig, må jag säga!

Nu ska vi snart krypa ner och mysa med glass och film. Eric var så trött så han somnade innan jag hann pussa honom god natt. Den lilla sötnosen.

Han har ju lekt och busat så mycket i kväll nu så han var helt utslagen. Somnade om hela tiden då vi trixade med ny blöja och pyjamas.

Hoppas, hoppas att han sover till 8 i morgon i alla fall!

God natt på Er!

Lunch dags

Nu kommer snart maken hem för lite lunch. Sen blir det en hälig promenad.

Eric är gnällig och trött idag. Väldigt sällskapssjuk. Det duger inte att leka själv inte. Uppmärksamhet ska han ha den lilla prinsen. Det ger vi ju honom så gärna samtidigt som vi hela tiden kört på lite " old school " uppfostran med att låta honom sysselsätta sig ganska mycket själv.

Inte så att det blir elakt och att han inte får något sällskap alls men... ja... lagom är bäst liksom.

Tror också att det är fler tänder på gång som irriterar i den söta lilla munnen.

Nu lunch - sen härlig promenad!

Trevlig fredag!

Mycket komiskt

Kom av en anledning in på en blogg som jag skum läste lite smått. Inget särskilt med det, bloggen var inget för mig och den var knappt uppdaterad sen jag vet inte när.

Hur som..

Presentationen var så komisk och pinsam så jag förmodligen kommer skämmas för mig själv hela dagen. Ni vet så där som man gör när någon gör något riktigt pinsamt och man bara vill sjunka under jorden typ.

Presentationen, som var så komisk, löd  :  Jag heter * * * * * , är 18 år och jag älskar min underbara flickvän.

So ? ? Är du 18 år och den enda bedriften i ditt liv är att du " älskar din flickvän "

När jag var 18, likväl som nu, känner jag väl att jag har liite mer kvaliteér att höja upp än just det faktum att jag älskar min make. Och mitt barn.

Så komiskt och kul..

Mini Becca

Den här tjejen är en kopia, typ, av mig när jag var tonåring. ( Utseendemässigt )Klicka här

Kvälls rapport!

Nu har vi ätit middag och väntar på att maten ska sjunka ner en smula sen blir det en härlig kvällspromenad. Frisk luft är så härligt och nu när ljuset är med oss längre på kvällen känns allt så mycket bättre.

Känner mig en aning piggare nu. Lyckades ta en snabb power nap förut och lite tigerbalsam på min nacke börjar göra sitt!

Nu ska jag " veva " igång lite kaffe till mig och maken.

Trevlig kväll!

Prio ett

I ärlighetens namn kan jag väl säga att jag inte förstår någonting. Jag förstår inte poängen. Jag förstår heller inte vad som hänt.

Livet har kommit i fatt mig och jag har fått lite annorlunda syn på prioritering och på vad som faktiskt är viktigt i livet.

Hur som helst, nu blir det härlig promenad i solens sken. Så nice..

* * * * * * * * * * *

Jag är så trött och seg idag .

Eric är också lite seg verkar det som. Vi höll på att somna båda tv på täcket framför tv:n i väntan på pappa Henrik.

Nu ålar han sig hela tiden fram till on / off knappen på dvd:n som lyser så vackert röd. Jag sitter här vid datorn och övervakar det hela och flyttar honom när han kommit för nära.

Idag är jag sugen på köttbullar, potatis, sås och lök till middag. Måste bara bege mig ut på en promenad för att inhandla detta. Äkta maken ska byta till sommardäck så handlingslotten har jag tagit på mig.


Sol, sol

Idag har varit en härlig dag. Våren är här och det gör mig glad.

Nu ska vi snart krypa ner och mysa och se film. Härligt!

Morning
Idag var jag en trött mama kan jag säga, hörde icke när Henke´s klocka ringde. Ville inget hellre än att somna om men pallrade mig upp till slut.

Hittade lite ork så efter en stund var sonen påklädd och bytt på. Sängkläderna bytta, blöjpåsen och soppåsen på toan bytt, all disk uppdiskad, sonen lekt med och sövd för förmiddagsvila.

Nu sitter jag med en ny kopp kaffe, det går verkligen åt idag för att hålla mig på rätt nivå.

Efter att sonen vilat en stund är tanken att jag ska ta honom i vagnen och gå en sväng i det, till synes, härliga  vädret.

Måste till apoteket, handla och få lite luft känner jag.

Har fått lite bekymmer som oroar mig. Förhoppningsvis är det inga probs men jag vet inte. Orkar inte med en massa bekymmer nu. Det räcker gott och väl med de jag redan har. Men dom skjuter vi på framtiden och lever som att de inte existerar tills dess att det är oundvikligt att ta tag i.

Vill även flytta känner jag. Får panik för varje dag som går nu då jag vantrivs så fruktansvärt. Trångt och jävligt börjar det dessutom bli så till den grad att man knappt tar sig fram. Man får kryssa mellan grejer och det är inte min melodi.

Nu lyckades jag visst bestämt klämma in lite negativt i detta annars ganska positiva inlägg känner jag!

Nu, surf´s up sen - promenix!

Happy day to you all!

RSS 2.0