Sentimental ångest..

Jag har ju som bekant svårt att släppa taget om saker och ting. Jag tänker tillbaka på tillfällen och saker som man gjort och blir alldeles gråtfärdig vid vissa tillfällen. Jag hade ju värsta sentimental ångesten hela början av detta år då jag tänkte tillbaka på graviditeten. Hur jag mådde och så vidare och så vidare..

Helt sanslöst..

Så är det ju givetvis nu även med vårt nuvarande boende. Här har vi bott längre än någonstans innan och jag vill inget hellre än härifrån men nu kommer ångesten. Jag tänker tillbaka på roliga fester, på renoveringen vi gjorde innan inflytten, Eric´s födelse när vi bodde här.

Säg en sak och jag kan sentimentala över det liksom.

Idag var våra " avbytare " här. De som ska ta över efter oss. Jag tycker ju självklart att det är jätte skönt att någon kommer ta vid, att fastighetsägaren får någon som tar hand om huset men aj, aj, aj.. Det känns ändå lite.. sentimentalt.

Jag vet, jag är knasig och jag vet - det är bara ett hus. Och jag vet - jag vill inget hellre än härifrån.. Men ändå.


Helg rapport!

Helgen har gått fort i vanlig ordning. Alldeles för fort.

Vi har hunnit med en Linköpingsresa för att hämta inspiration och kolla priser på tapet och golv. Vi är ganska överrens över hur vi vill ha det. Priserna skiljer sig dock inte så mycket mot här i stan så vi ska beställa dem i veckan.

Vi har även hunnit med att fika hos Farmor och jag har hjälpt min käre, men smått otursförföljda pappa, med att byta ut en frysbox i källaren. Tyvärr fungerade inte den nya ( begagnade ) frysboxen vi konkade på utan den började brinna lite smått så det var bara att bära ut den igen.

I kväll blir det lugna puckar, eventuellt ska vi bada sonen. Dricka kaffe. Inte så mycket på agendan mer än laddning av batterierna inför kommande vecka som innebär en del jobb och mycket planering och fix inför den stundande flytten!

Det var det hela!


MÅSTE höras ! ! !

Nu är ju jag tyvärr inte någon direkt super data nörd så jag kan verkligen inte länka utan hjälp. Henke är fullt uppe i något viktigt race i sitt TV spel så jag kan bara vädja till Er alla att kolla in en sak.

Gå in på youtube.com

Sök på
Zeta+olivolja

Välj " entrecote " klippet.

Alltså - jag skrattar så jag gråter. Det är så jävla klockrent, så jävla bra. Så är det!


Ingen inspiration

Kan väl inte påstå att inspirationen för skrivandet flödar. Men en dagsrapport ska jag väl kunna få till.

Jobbade igår och det gick väldigt bra. Känner mig väldigt ansträngd i ögonen och skulle egentligen vilja spendera dagen i blundande läge, men det hinner vi förhoppningsvis en sväng. Sonen vilar ju på eftermiddagen och jag är inte sen att hänga på.

Snart kommer Henke hem på lunch och sen blir det ju som sagt en vilostund. I kväll åker vi till mamma och fikar. Henke ska ju ha kill häng här och vi passar inte riktigt in i det.

Som sagt, ingen inspiration så det här var vad jag kunde knåpa ihop.

Hoppas alla har det bra!

En fundering..

Valet är ju fritt. Vi väljer ju själva hur vi vill göra. En sak som jag dock inte kan förstå är hur folk kan avstå från kött. Hur man kan välja att leva sitt liv utan en riktigt mumsig saftig köttbit.

Varför väljer man att bli vegetarian? Eller, even worse, vegan?

Är det för att rädda djuren? Är det för att man inte vill äta köttet i sig för att det proppas fullt med vitaminer och skit för att djuren ska växa fortare? Är det för massproduktionen av dem, uppfödning endast för att de senare ska sluta som mat till en hungrig? Är det för att transporterna är hemska för de stackars djuren?

Eller är det för de flesta av dessa kriterier?

Jag kan faktiskt inte förstå. Eller jo, till viss del. Jag kan förstå när det kommer till att djuren behandlas illa och den biten. Men att avstå från kött, något vi faktiskt ätit sen urminnes tider - det är för mig helt oförståligt.

Jag tror inte direkt att grottmänniskorna gick till närmaste apotek för att köpa de vitaminer de behövde för att kunna avstå från det.

Är ni med mig?

Vad skulle hända om hela jordens befolkning valde att gå den här vägen. Att avstå från djur. Nöjes slakten skulle sluta. Då skulle vi ju bli helt utkonkurerade av omkring springande djur. Man kanske till slut inte skulle kunna ta en promenad ute för att man till slut skulle riskera att bli mat själv?! För det kan ju inte va okey att skjuta dem ens för att rädda sig själv, om man ska hård dra det menar jag. Då får man ju slåss på lika villkor och där ligger vi i lä. Vi kan ju bara skydda oss mot tex en varg eller ett vildsvin med ett vapen. Ett gevär eller en kniv.

Så är det, en liten tanke jag fick bara.


Håll en tumme

Inte mycket vettigt att skriva, satte mig här ändå.

Har sovit länge idag också. Jag hade gärna legat ett tag till men sonen ville annorlunda. Jag vill bara tillbaka till mitt vanliga jag. Visst, trött har jag ju varit länge länge, men detta. Det är helt för jävligt.

Att inte förmå sig gå upp ur sängen efter 9,5 timme.. Då är det illa. Med tanke på att jag egentligen inte kräver så mycket sömn så är det lite oroväckande. Men det ligger nog mycket i glasen. Får jag bara nya glas tror jag att jag piggnar till avsevärt. När ögonen inte behöver jobba så hårt. Sen hänger flytten över mig som ett stort moln. Jag längtar men det kommer bli kämpiga veckor.

Nåja, gnäll i vanlig ordning. Så är det i bland = )

Hoppas ni får en bra dag och har ni en tumme över vid tillfälle kan ni hålla den för mig så att jobbet går bra i kväll!


Kvälls gnäll..

Vi hade sett fram emot att lägga oss och kolla på en bra film. Eller bra och bra vet jag ju inte då vi inte hunnit börja. Tyvärr sov nog Eric lite fför länge idag på dagen. Han ska inte sova. Han ska stå och tugga på spjälsängen. Visst, det låter roligt jag vet. Men det är inte kul när man har andra planer än att peta bort honom hela tiden.

Tålamodet tryter lätt såhär på kvällskanten då man är trött och bara vill lägga sig och koppla av. Tyvärr är det så. Man orkar inte leka hur mycket som helst. Man orkar inte hålla humöret uppe hela tiden.

Det verkar mest vara pga mig som detta beteende kommer fram. Henke skickade in mig till datorn och än har jag inte blivit inkallad. Hoppas på en sovande son och en film för oss vuxna.

Tror lill plutten trotsar en del mot just mig nu. Det är väl helt naturligt i om att jag spenderar mer tid med honom. Jag älskar honom innerligt dock. Hur negativt och ledsamt och tråkigt detta låter. Det blir bara väldigt uppenbart att han är en liten kille med en stor vilja!
Utan internet men inte ledsen för det

Större delen av dagen spenderades utan tillgång till internet. Vissa dagar blir det helt konstigt och man måste starta om och grejer och det har jag inte ork till. De få minuterna jag väl sitter kan jag nästan va utan!

Hur som helst, nu funkar det igen.

Har börjat få lite smått panik nu. Flytten hänger över oss och likaså julen. Ska bli intressant att se hur långt vi hinner innan Julafton. Det ska bli så härligt att få komma härifrån. Jag kan verkligen se mig och Eric sitta och plaska i badkaret, för det är just det jag ser fram emot just nu. Henke får måla och dona och Eric och jag badar. Mycket bra uppdelning. Frågan är vad den andra halvan av detta äktenskap säger om det.

Nu ska jag dra och handla, sen blir det en kvällsfika.

Trevlig kväll

Vila - något ja unnar mig.

Denna dag blev bra. Jag vaknade till till slut.

Nu har vi vilat oss sonen och jag. Det var välbehövligt och mycket skönt. Det är något jag värdesätter mycket. Att få krypa ner och bara kolla tv en stund. Somnar jag så gör ja. Det är något jag unnat mig i flera år på lediga dagar och det är något jag helst inte vill va utan.

I kväll blir det Ullared och förhoppningsvis Desperata husfruar = )

Nu kom sonon med en bok så nu var det läsdags.


Orkar inte..

Så trött, så trött.

Måste göra mig i ordning till min fika gäst kommer. Annars vänder nog stackars Sandra i dörren. Håret står just nu åt alla håll, ögonen är där någonstans bland alla trötthetspåsar och jag orkar knappt sitta här och glo de få minuter jag hade tänkt.

Vill bara få ordning på synen, nya glasögon antar jag gör detta bättre.

Hur som helst, hoppas ni får en toppendag!


Ledsen och besviken..

Det finns så mycket som jag vill skriva om. Men jag kan inte det. Vissa saker vill jag hålla för mig själv. Av respekt för folk i min omgivning och just för det faktum att vissa saker är privata.

Det som sammanfattar det hela är att jag är ledsen och besviken. Ganska mycket faktiskt. Framtiden känns nu inte alls så bra som den gjorde för ett tag sen. Jag trodde inte detta, men, jag blir inte förvånad. Jag vet ju precis hur det kan vara och det är verkligen så. Tyvärr..

...

Dagens fundering..

I bland får jag ångest. Ångest över att jag inte ska räcka till som mamma. Att Eric inte får så mycket kärlek och uppmärksamhet och det ena med det tredje. Nått som får denna ångest att bli starkare är om någon skulle kommentera hur jag är eller vad jag gör som mamma.

Det är på intet sätt så att jag vanvårdar min son. Det det handlar om är att jag, som i morse, behövde stryka. Eric satt snällt i sin säng och lekte så honom gick det ingen nöd på, det är bra jag som känner mig som en sämre mamma bara för att jag behöver sköta om hemmet. Att han då kommer i andra hand.

Svårt att förklara, men jag får liksom inte tiden att räcka till och till slut måste ju saker göras. Oavsett om Eric är vaken eller inte.

Om jag skulle ha honom på dagis skulle jag inte behöva ha denna ångest. Då skulle jag ju veta att någon leker med honom. Att han leker med andra barn.

Men jag är inte redo för dagis. Jag kan inte förklara varför. Jag vill bara inte ha honom där. Jag vill ha min älskling hemma. Så jag får bara lära mig att leva med denna ångest.

Så är det..Några rader..

Fick tillfälle att sätta mig ner här och skriva några rader. Tyvärr har jag inget vettigt att skriva om. Mer än att ögonen är bättre ( jag ser mer som jag ska än som jag inte ska nu ) ska till pappa en sväng i kväll och fika sen är det väl det vanliga. Det behöver dammsugas och hängas tvätt.

Tråkigt värre.

Att ögonen är bättre är dock något som gör mig mycket glad. Började bli riktigt jobbigt ett tag.

Kartonger packas mer eller mindre varje dag här och det är också skönt. Att få så mycket som möjligt gjort innan utsatt flyttdag är ju mitt motto, och det går bättre och bättre att hålla det känner jag!

Nu är min son vaken så nu är det färdigskrivet för idag. Ett par rader blev det i alla fall!

Fortsatt trevlig dag mina vänner!

Självmord pga bloggerska

Har egentligen inte tid för att skriva men jag kunde inte låta bli.

Läste på startsidan till blogg.se att en tjej tagit självmord och att anledningen skulle vara bloggaren Kissies inlägg om att " Går låren ihop när du står är du tjock"

För det första håller jag inte med det uttalandet överhuvudtaget. Det jag blir irriterad på är att någon skrivit att man inte kunde anklaga Kissie för tjejens mord. Det tycker väl inte jag heller egentligen men jag tycker såhär.

Är du så jävla dum i huvudet att du skriver en sån sak " om låren går ihop när du står är du tjock " då kan du gott bli anklagad för att vara anledningen till att någon tagit sitt liv.

För likväl som Kissie´s åsikt är den om låren måste väl folk kunna skriva " Kissie är anledningen till att en tjej inte ville leva längre "

Det är lika stötande meningar båda två. Eller hur..

 

 


Pirat för en tid ? ! ?

I morgon ska jag definitivt gå till optikern. Jag hoppas, hoppas, hoppas på att de säger att jag behöver starkare glas. Så det inte är något annat fel.

Börjar bli mycket jobbigt nu.

Ska ju jobba i morgon från 15 och så länge som det behövs men jag vet faktiskt inte om jag klarar det. Blir ju så snurrig hela tiden då synintrycken blir olika.

Jag vet att jag inte borde sitta vid datorn ( det gör jag inte många minuter men ändå ) och jag vet att jag inte borde kolla TV:n men att bara ligga och blunda känns inte så lockande heller. Jag känner att det vore väldigt skönt visserligen men hur tråkigt är det inte.

Sen blir det ju bara värre av att blunda i början. Innan ögonen har funnit sig i att behöva titta igen.

Ursäkta mitt gnäll men dels blir jag orolig för detta samtidigt som det är jävligt jobbigt. Funderar i ärlighetens namn på att sätta en lapp över vänsterögat. Men hur schnyggt är det? Hade det varit halloween denna helg hade pirat temat känns lite mer förklarbart = )

Nåja, nu ska jag sluta så ni slipper höra mer.

Ha en bra dag mina vänner!


Jobbigt detta

Dåligt med uppdatering, jag vet.

Tyvärr har något hänt med min syn, eller mina ögon. Jag bestämde mig igår för att vänta tills på måndag med att gå till optikern. Jag hoppas att det beror på att jag behöver starkare glas. Redan. Tänkte först om det bara berodde på någon överansträngning av ögonen sen vi var i Stockholm, men tyvärr verkar det inte så.

Allt är ett virrvarr. Tangenterna till skrivbordet blandas ihop och texten jag skriver flyter ihop och hoppas omkring på skärmen. Jag upplever tyvärr inte bara detta problem när jag sitter vid datorn, det är hela tiden. Även på långt håll.

Jag blir yr i huvudet, illamående och fruktansvärt trött i ögonen.

Vill bara att detta ska gå över.

Ledsen Becca idag..

Vänskap..

Visst är det märkligt hur saker och ting kan förändras. Att kunna gå från skapligt goda vänner till att inte ha ett dugg att prata om. Jag kan inte förstå det. Nu när man verkligen borde ha en del att prata om så finns det inget, eller rättare sagt - det går inte.

Jag skyller inte på att det är någons fel. På något sätt. Gör bara ett konstaterande såhär på morgonkvisten.

Man har sina riktigt goda vänner. De vännerna man aldrig behöver tvivla på. De vänner man kan lite på. Sen har man vänner som kommer och går genom livet. Bekanta. Så är det ju för alla.

Jag tycker dock att det är väldigt märkligt just i denna fråga. Jag kan inte säga att det spelar någon roll. Egentligen. Men att gå från att ha en vänskap till att helt plötsligt va som två främlingar får en att fundera.

Okey om det vore så att det fanns en orsak. Men vad jag vet finns det inte det. Och det gör det hela märkligt!


Nu så..

Nu har det varit dåligt med uppdatering här från min sida. Är så sliten efter Pink komserten och hela resan. Skulle jobbat 9:30 - 15 idag men Carina kom som en räddare i nöden och tog över passet efter klockan 12.

Förr hade jag ork men nu, med en kille som inte sover om nätterna, finns det inget kvar av den varan. Längtar efter att komma tillbaka till våra fungerande rutiner och till att få liite egentid. Både som förälder och för mig själv.

Konserten var kanon bra, hur som helst. Helt sanslöst häftigt att få uppleva.

Nu ska vi snart äta spagetti och köttfärsås här hemma. Sen ska jag till mor min och fika.

Ha en bra kväll mina vänner!


P!NK

Idag bär det alltså av. Kan tyvärr inte glädjas fullt ut då jag har sjuklig ångest för att lämna min plutt. Men då jag känner så, separationsångest, så njuter jag faktiskt. För ett år sen satt jag och grät över hur mitt liv förändrats. Kunde inte se glädjen över all gråt, nattliga blöj och ammningstillfällen.

Jag bar på en sån obeskrivlig oro över att något skulle hända min lilla krabat så jag inte ens litade på mig själv. Att jag skulle kunna ta hand om honom.

Nu ska jag va ifrån honom typ ett dygn och kommer inte känna mig hel på hela den tiden. Henke är min andra halva och allt det där, vi är ju gifta liksom. Men kärleken till Eric är.. enorm, obeskrivlig och helt villkorslös.

Mamma älskar dig och saknar dig redan fast du ännu sitter i din säng = )

Ha en bra dag mina vänner!

So, so..

Helgen har, som vanligt, gått jätte fort. En del har vi fått nedpackat och det känns bra. Det där med att vi ska packa en kartong om dagen sprack ju då jag jobbat ganska mycket senaste tiden. Men igår fick jag väl ihop ett tiotal så det känns bra. Det är bara att inse att man får offra tid på helgerna.

Det gå inte att plocka när Eric och jag är själva hemma. Då får man hämta saker man redan plockat ner från överallt så för smidighets skull gör vi det när vi är två hemma. Henke underhåller Eric och jag packar.

So. so..

Annars är det bra tycker jag. Grym ångest för att lämna ifrån mig Eric över natt för första gången i morgon. Vi ska ju på Pink och det glädjer mig mycket. Men att komma hem på morgonkvisten och världens vackraste lilla pojk inte sover i sin säng, det blir tufft. Men jag är nog så trött då så jag somnar ändå.

Snart ska Eric bada, sen kommer Henke hem på lunch. Efter det blir det lite vila. Jag hade tänkt låta bli att vila middag idag men jag är så trött. Trodde klockan var 7 när Eric väckte mig men den var 9. Har sovit väldigt dåligt i natt så jag ska unna mig lite tv tittande och en slummer faktiskt.

Det var väl det hela!

Hoppas Er dag blir bra, mina vänner!


...

Satte mig här för att skriva några rader men något gjorde att det kom av sig. Blev lite ledsen och besviken. Samtidigt som jag förstår.


Föregå med gott exempel

Jag har aldrig varit duktig på det där med att slänga skräp. Jag har spritt saker omkring mig ( utomhus ) utan att reflektera över det så mycket. Tuggummi brukar jag dok va varsam med då jag för länge sen hörde att småfåglar försöker äta dessa, munnen klibbar ihop och de dör av svält.

Hur som helst.

På Sibylla har vi ju en meny för barn, Fun-boxen. Där i ligger vald mat, servett och en liten leksak. Jättekul för barnen att få en liten surprise efter maten.

I bland kan man bli mycket förvånad och ledsen när man kommer in i serveringen och ser hur boxen och papper ligger strödda på golv och bord. Omslagspappret till leksaken ligger kastad vind för våg och man kan inte skylla på någon annan än föräldrarna i det läget.

Varför i hela friden låter man sitt barn stöka ner på det sättet?

Föräldrar och alla vuxna för den delen är ju de som ska föregå med gott exempel. Ett barn på tre år har ju ingen aning. Men om ingen säger till och stoppar dem tror de ju inte att de gör något fel.

Anledningen till att jag slängt saker omkring mig kan dock inte skyllas på föräldrarna. Snarare att jag växte upp och inte la så stor vikt vid vad jag gjorde.

Men nu, sen vi fick barn, känner jag att det sista jag vill är att lämna en plats stökig. Jag vill inte att Eric ska lära sig att han inte beöver bry sig. Om inte jag visar hur man ska " bete " sig kan han ju omöjligen få någon vetskap om det själv liksom.

Vi som kallar oss vuxna och framför allt om man dessutom är förälder är vi som ska föregå med gott exempel. Vi är de små barnens förebilder och om vi tänker på våra handlingar präglas det på barnen.
Bra va?


Duracell baby

Jobbade ju, som tidigare nämnt, även igår kväll. En syn man inte vill se när man kommer hem vid 22:30 är att lill-prinsen är vaken. Inte för att jag inte vill se honom vaken utan just för att han behöver sin sömn. Och sover han inte då så är det något som gnaver honom. Av okänd eller mer känd anledning. Dessutom är det inte lätt för pappa Henrik som jobbat sen 7 på morgonen att orka med det.

Igår när jag kom hem såg jag just det man fruktar lite. Eric satt i pappa´s knä, Henke var uppgiven. Trött som fan. Han hade ju som sagt jobbat 7-16 och sen bytt till vinterdäck på tre bilar igår kväll.

Hur som helst, jag ångade upp och duschade, blåste håret och gjorde lite kvällsmackor till oss och en flaska välling till sonen.

Vad händer?

Eric piggnar till och far likt en duracell kanin i sin säng. Kör hela sitt register med allt han kan. Även lite nytt. Har kommit på vad han säger när han ska få mat till exempel.

En sak den lilla behöver oftast för att kunna somna är sin napp. Den åkte ur sängen, jag plockade tillbaka den, han slängde ur den. Det underhöll vi oss säkert med en kvart. Sen åkte ninis, hans kanin som han myser med när han ska somna. I tät följd kom två andra gosedjur. Sen gav han sig på madrassen.

Till slut tröttnade jag och smög ner ytterligare en napp i sängen efter att lagt i den första typ 100 gånger ( överdrift ) Då tog han den första nappen, tuttade på den en stund, spottade ut den och tog den nya. Sen satt han där och växlade napp ett bra tag. Såg mycket komiskt ut.

Så fort jag la mig ner i min säng ställde han sig i givakt och tuggade på sängen. Den släpper ifrån sig färg när han gör så så det ville jag ju inte. Så jag fick helt enkelt sitta och titta på spektaklet.

Knappt en gång var han ledsen. Han skrattade och tjoade som aldrig förr. Henke slumrade till och vaknade till slut och undrade varför jag busade med Eric så sent. Så var det ju inte direkt = )

Vid 00:30 gick jag ner och gjorde ytterligare en flaska och då DÅ somnade han äntligen.

Livet förändras när man får barn. Man bestämmer inte längre när man ska sova och vakna. Men igår var det ändå på något sätt helt okey. Jag behövde inte ta upp honom ur sängen och gå och bära på ett gråtande barn. Han var supertaggad och jätte glad.

Så idag är det en trött mamma som hamnade här innan strykhögen väntar. Sen blir det en fika hos mormor. HOPPAS på vila i eftermiddag annars vet jag inte om jag orkar med en kväll till på Sibyllet!

Soft dag

Soft dag idag. Minst sagt. Känner mig så sliten. Jag ska verkligen njuta av min lediga helg som närmar sig. Det blir dock en aning svårt att inte göra någonting då det ska packas och fixas. Men jag får ta små micro pauser allt i bland = )

Idag ska Eric och jag till Farmor en sväng.

Ha en toppendag mina vänner.


Uppdatering

Igår var en trevlig dag. Träffade min Moster Maggan vilket inte blir alltöfr ofta. Sen var vi på tippen och kastade massa skräp. Det kommer dock bli ett par vändor till dit innan vi är klara!

Idag, eller i kväll rättare sagt, blir det jobb igen. Ganska surt med tanke på vissa saker, men det får gå. Det går ju så fort bara man kommer dit. Men det är lite kämpigt och stressigt här hemma. För mig innan jag drar och för Henke när han är kvar. Ha ha.. Blev visst lite rim där på morgonkvisten.

Nåja, Henke ska köra ut husvagnen till pappa i kväll. Vi kan ju inte ha den kvar till flytten med risk för att det är snö då. Då kan vi ju inte flytta den!

Det var väl det hela.

Hoppas ni alla får en bra dag!

Ledig = nice

Visst är det skönt med lediga dagar när man jobbar? Visst, det finns tusen och åter tusen saker att göra i vanlig ordning men visst känner man sig välförtjänt av att gå och dra när man varit duktig och jobbat?

Jag vet att en del av er som läser inte har något jobb, det är ingen pik. Arbetslöshet, mammaledighet är ju också en del av livet. Jobben växer inte på träd och de små växer så fort så att va hemma med barn är något man ska ta vara på.

Men en del njuter lite för mycket av sitt icke arbetande liv. Utnyttjar systemen hit och dit och finner ingen oro över ett arbetslöst liv. Inte ens för att komma iväg och få rutin på vardagen och verkligen känna den här härliga känslan jag har idag efter att ha jobbat.

Jag är ledig idag = )


Personlighetstyper

Att alla människor är olika är ju inget nytt. Variation är ju bra, folks agerande ger ju " oss andra " något att prata om.

Jag som person, till exempel, är en slav av ordning och reda. Eller slav är väl kanske inte rätt ord. Jag har ju valt själv att va sån som person. Visst vore det skönt att kunna skita i allt, men för mig funkar inte det.

Det finns två motton anser jag. Antingen det jag lever efter " varför skjuta upp till i morgon det du kan göra idag " sen finns det ett till och det är " varför göra idag det du kan göra i morgon "

Väljer man det sistnämnda så blir det ju en hel del att göra när man väl kommer till skott för att göra det som var tänkt. Och det är så jag tänker. Om jag planerat att dammsuga idag, tvätta och plocka in disken och väljer att skjuta det på framtiden innebär ju det bara att ännu mer tid måste avsättas för det dagen då det görs. Behövs det dammsugas idag blir det ju inte mindre skräp på golvet tills i morgon.

Förstår ni?

Drömmen, när man flyttar ihop med någon, är ju att man ska möta en likasinnad. En person som jag själv som tycker att " var sak har sin plats " ( ännu ett motto ) En person som tar initiativ till allt det där tråkiga som ändå måste göras någon gång.


Nu är ju inte den där ordning och reda genen den viktigaste när du möter någon. Det är kanske inte det man frågar efter när man går på date och lär känna någon. Och det spelar väl ingen större roll kan tyckas. Allt har ju en tendens att ordna sig.

Men om man är en ordning och reda person och man bor ihop med en jag gör det sen person, då har du alltid att göra! Det är vad jag tror i alla fall!RSS 2.0