*

Älskar min familj <3


Win win situation

Jag kan mycket väl tänka mig att en del som läser min blogg, och speciellt ett sånt inlägg som jag skrev igår, tycker att jag kanske är lite väl öppen och rak med hur läget är i mitt och min familjs liv.

MEN, för att klargöra en del vill jag börja med att hänvisa till det faktum att jag har ett behov av att skriva av mig när jag mår dåligt. Visst finns möjligheten att kunna ha en låst blogg men då kommer vi till det andra MENet

Jag anser såhär att det är bättre att jag är ärlig och öppen över hur läget är. Hur jag mår, vad som händer i mitt liv och det som ( typ ) går åt helvete i mitt liv. Folk som läser får en viss förståelse och på något sätt begriper att jag kanske inte alls mår bra egentligen.

Man slipper dessutom svara på en hel del frågor då någon läst något här och för det vidare så de flesta som känner mig får en inblick i och kanske struntar i vissa frågeställningar som att " det kanske är dags för syskon snart " och hela den biten.

Folk som undrar över och om min MS får ju också mycket svar här så jag ansre att det är en Win Win situation.

Jag skriver inte här för att få menande blickar, klappar på axeln och det ena med det andra. Jag blir däremot peppad och stärkt av det faktum att en del av er kommenterar för att Ni bryr er.

Jag hoppas ni förstår vad jag menar. Jag har feber och är ganska lullig i huvudet så detta kanske inte är förståligt för fem öre..


Vet inte..

Tänkte jag skulle välkomna er in i mitt ( vårt ) liv av konstant olycka så jag släpper härmed in er i graviditetsvecka fyra.

Ni som följer min blogg vet att vi försökt läänge med att skaffa syskon. Sen Januari 2009 för att vara exakta. Vi lyckades och det slutade med ett MA. Embryot hade slutat växa i vecka 6 och kroppen uppfattade inte detta utan någonstans i vecka 10 kom allt ut i en jävla smäll.

Detta är nu ett år sen och jag har precis ätit p - piller i tre månader för att få bort de chokladcystor jag har som kan vara boven i dramat då jag inte lyckas att bli gravid.

Den 28 Juli hade jag sista pillermensen och jag trodde inte att det kunde gå så fort men rätt vad det var visade det sig att jag var gravid. Vi vågade inte glädjas, Henke tyckte att strecken på alla stickor jag kissade på nog bara var inbillning trots att de syntes ganska klart och tydligt måste jag säga.

Det var för bra för att vara sant. Att det hade gått så fort. Det är liksom inte " oss " att saker bara funkar sådär.

Igår hade jag obehag i vänster sida hela dagen. Mer eller mindre ont och värken blev mer och mer påtaglig. Jag har haft ett utomkvedshavandeskap för 13 år sen och började ana oråd då jag helt plötsligt fick en brun / svart blödning.

Ringde sjukvårdsupplysningen som skrämde upp mig och tyckte vi skulle ta ambulans och det ena med det andra men vi satte och i bilen med vår övernattningsväska och åkte.

Träffade samma läkare som vi hade vid missfallet förra året och han undersökte och gjorde VUL och hittade faktiskt en graviditet. I livmordern. Risken att det även skulle sitta en i äggledaren är en på miljonen så vi fick åka hem igen och ska tillbaka om en vecka för att se så vi inte faller inom den där en på miljonen risken.

Till graviditeten i livmordern då. Den var kantig, och det är inget bra tecken. Det ska vara runt och välformat, men det är tidigt , som han sa, så det kan lika gärna gå bra.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vi var dock enormt glada över att få åka hem igår. Jag var helt säker på att jag idag skulle ligga på operationsbordet.

Jag är helt säker på att jag väntar på att få ett missfall. Obehaget och värken på vänster sida finns kvar, de allt annat än trevliga blödningarna kvarstår.

Jag börjar faktiskt undra vad jag gjort för att förtjäna detta? Varför kan det aldrig någonsin vara vår tur att få lite medgång i livet? Varför måste allt jävlas och gå fel?

Jag blir så ledsen för när jag ser hur duktig Eric är med lilla Nellie så vill jag ju ge honom ett syskon att vaka över och bry sig om, så som han bryr sig om henne. Man kan verkligen se att han är bra storebrormaterial.

Det var det hela för nu.


Omtumlande dag, minst sagt

Den här dagen har varit minst sagt omtumlande. Jag ska berätta för Er i morgon. Just nu är jag så trött så jag ska ta en kvällsmacka och krypa till sängs.

Vill bara skicka ett stort och varmt tack till de inblandade i dagens händelser. Vi är omgivna av underbara människor som finns för oss och som bryr sig! <3

Nu håller vi en tumme, visserligen är det nog inte mycket lönt, men skamm den som ger sig!

Älskar min familj så det värker i mitt hjärta <3

Lite av mycket, så att säga

Dagen idag har varit mycket bra.

Var iväg på en trevlig trip på förmiddagen. I en helt trollsk skog med en massa mossa och annat kusligt är det nårgon som målat på stora stenar. Troll och deras boningar. Väldigt häftigt. Om vädret tillåter någon helg framöver tror jag vi ska ta med oss Eric dit.

Grillade med mor och far på kvällskanten och även det var mycket uppskattat.

På senkvällen började Eric att snora och vi trodde först inte det var så farligt men nu är han jätte täppt stackars liten. Det är inte lätt att sova för en annan med täppt näsa och behöver man dessutom ha en napp i munnen - ja då blir det inte lättare.

Henke och jag är allt annat än bra på att ta hand om just sjukt barn. Tålamodet tryter frampå småtimmarna så jag tackar för att det inte händer så ofta. * peppar peppar *

Jag hoppas på en god natts sömn för framför allt Eric. Annars blir det läggdags för mig också så får han sova i min säng. Det innebär ju såklart mycket dålig sömn för mamman i huset, men jag klarar mig.

Ja, rörigt.. Det blir visst det nuförtiden.

Roadtrip i morgon

Nu ska vi snart mysa ner oss i TV soffan och kolla på en serie som vi precis börjat följa. " Pillars of the earth " heter den och den är jättebra.

Inget godis ikväll, hur ska jag klara mig? Det får bli ett par ostmackor och ett glas cola.

I morgon ska jag på en miniroadtrip. Farbror Birger är det som guidar och det ska bli trevligt.

Tråkigt inlägg, för ovanlighetens skull ; )

Så var denna vecka slut och det glädjer oss. När maken kommer hem ska vi äta lite god middag. Saknar min andra halva idag. Han är så snäll, givmild och fin.

Till kvällen blir det nog lite kaffe ute så Eric får springa av sig en stund. Han älskar att sparka boll och leka i sandlådan.

Herregud, vilket tråkigt inlägg känner jag!

Hoppas ni har det bra i Göteborg mina vänner.

Nej, nu slutar jag skriva innan jag somnar själv.

Tack
och
hej!

Helt okey

Denna dag har varit helt okey såhär långt. Snart kommer Farmor och ska fika med oss.
Snart är det helg och Henke är ledig. Förstår ni hur skönt det är?

Sammanfattning av dagen

Den här dagen har det varit lite si och så med tyvärr. Jag vet inte om Eric känt av att jag varit en väldigt trött mamma idag och därför trotsat så mycket. Allt blir ju så mycket jobbigare när vi inte är sams men jag lovar, på heder och samvete, att jag ska vara mer aktiv i morgon. Då ska det leks ordentligt. Oavsett hur trött jag är.

Ikväll var vi ute och drack kaffe i regnet. För Eric spelar det ju ingen roll, han har ju regnkläder. Lite småmysigt med regn i måttlig mängd innan det blir för kallt kan jag tycka.

I morgon är det Fredag igen. Mycket efterlängtat!

Älskar min familj <3

Corny

För första gången sen Henke började jobba har Eric och jag bråkat idag. Eller bråkat, jag höll på att gå i taket av ilska och han.. han bara skulle visa saker, leka med bilen och cykla på sin trehjuling.

Jag ville byta bajsblöja och jävlar i havet vad arg jag blev. Försökte på alla sätt och va positiv och rolig men det går ju till en viss gräns. Efter tio minuters töntande så känner man ju själv hur jävla corny situationen är och då kommer ilskan. Men man fortsätter låta glad.

Ho ho, ja ja..

Igår sket han bara en gång vilket är ovanligt. Idag hoppas jag på något liknande.


Serielängtan

Det är inte meningen att man ska skriva något inlägg när man börjar, raderar, börjar om, raderar och så håller det på ett par gånger till.

Tackar för mig och kollar runt på lite annat här i stället. Sen ska vi börja se någon serie som Henke tror är bra.

Vad jag börjat längta efter våra Desperata husfruar och Dexter. Och lite efter Supernatural. Men det kommer ju igång så småningom så det är bara att härda ut. Visst? Visst!


Tråkigt inlägg

Snart ska jag ta ett kvällsbad med Eric men jag hamnade här en sväng efter maten.

Trots att jag tycker det är så trist med all klagan på vädret kan jag faktiskt inte låta bli att hänga på för det är tråkigt. Vi var ute och lekte en stund idag och givtevis började det ösregna. Eric stördes inte såå mycket av det då han var utrustad med regnkläder.

När vi väl bestämde oss för att ge upp och gå in, ja då tittar solen fram. Mycket märkligt väder.

Jag är så trött just nu. Får hoppas på att kvällskaffet får mig att piggna till så jag orkar se Fångarna på fortet i kväll. Det var nog det hela.

Tråkigare inlägg får man nog leta efter.

Effektiv dag

Jag gillar dagar då jag är lite lagom effektiv. Då jag inte känner den där mega pressen att allt MÅSTE va perfekt. Det är liksom bara att inse att sen man fick barn så kan man glömma det där med " var sak har sin plats "

Som det ser ut här hemma nu för tiden är det ' högt upp så inte Eric når * eller * leksaker överalltfenomenet *

Men vad spelar det för roll egentligen? Det kommer en tid då han är så stor att man glömt att det varit såhär antar jag så det är bara att ta det för vad det är.

Idag har vi ändå varit ganska effektiva och vikt tvätt och bytt sängkläder. Disk och småplock är det ju varje dag. Lagom är bäst och jag trivs. Dagarna går såå mycket bättre än jag kunnat ana och jag väljer att lägga alla orosmoln åtsidan. Vad framtiden bär med sig, ja det får vi ju se så småningom.

Det var allt för ikväll.


" bajs, bajs "

Passar på att skriva ett par rader när sonen ändå leker för fulla muggar med sin bil. Han sägger " bajs, bajs " så jag antar att vi snart har en bajsblöja att byta.

Vädret är tråkigt idag kan jag tycka. Men jag tror nog att vi ger oss ut en kort sväng sen. Eric har ju ett regnställ så honom går det ingen nöd på.

Hoppas ni får en bra dag mina vänner.

Rörigt inlägg på kvällen

Dagarna går fort och det tycker jag är bra. Dessutom innebär ju det att jag mår helt okey. Och DET mina vänner, glädjer mig.

När allt varit som jobbigast har minuter känts som evigheter. Och det är inget jag önskar någon. Känslan alltså.

Detta är en våg som jag hoppas på att få hänga på ett bra tag. Vi är inte vana vid medgång här i huset och att känna som jag gjort nu ett bra tag är jag inte alls van vid. Men som sagt, jag klagar absolut inte.

Trött som en liten minigris är jag så jag hoppas sonen somnar fort nu efter Fångarna på fortet så vi får börja på någon film och sen somna gott. Längtar mer och mer efter nya sängen också. Den kommer senast den 14 September men vi hoppas så klart på tidigare.

Nej, nu ska jag plocka lite innan filmtime.


Altankaffe

Jag måste väl ändå erkänna att den dära Twillight filmen var helt okey. Känner att det var nödvändigt då jag skrev som jag gjorde igår. Och hallå, han varulvskillen är ju faktiskt riktigt het.

Annars är läget under kontroll tycker jag. Eric leker med sina bilar och jag har plockat och fixat och diskat och so on. Nu kommer snart Anna och Nellie och då blir det altankaffe. Nice..


Komedi time

Ikväll har vi haft det mycket bra. Vi har varit ute och lekt och även gått en runda. Mycket skönt när jag känner att jag klarar av saker. Jag tror mycket av hemligheten ligger i att hushålla med energin och ta det i lugn takt. Det funkar så det fortsätter vi med.

Nu söver Henke Eric och jag sitter här. Vi ska snart se sista Twillight ( stavning ) filmen. Vi har inga som helst förväntningar på den. Mer än att den bör vara rolig, som de andra. Vi är nog lite för gamla för dom där filmerna. Som sagt, det finns annat smaskigt vampyrigt att se.

Nåja,

ögonen går verkligen i kors på mig här så jag hoppas snart att vi kan börja. Lite chips och cola så vaknar jag nog till.

I morgon är en ny vecka och jag tror det kommer gå bra. Vi gör vad vi kan för att det ska göra det!


Väldigt bra humör

Är faktiskt på väldigt bra humör idag. Och då är det ändå söndag. Och dåligt väder. Och måndag i morgon vilket innebär att Henke ska jobba.

Hoppas nu på att glädjen ska få hålla i sig!

Önskar Er en bra dag mina vänner <3

Det enda rätta

Kvällen har varit bra här på Ekvägen. Vi grillade som sagt med min mor och far sen efter det gick Eric och jag ut ett tag. Henke vilade efter maten och försökte få bort en tråkig huvudvärk.

Nu har jag hamnat här en sväng. Henke söver Eric.

Ska bli mycket intressant att se utvecklingen av både det ena och det andra nu kommande veckor. En hel del saker som man undrar över kommer falla på plats. Kan inte säga att allt glädjer mig. Men en del.

Har jag talat om här att jag börjat längta liite, men bara liite, efter hösten? Mörkret som kommer krypande, inomhusmys med tända ljus och så. Samtidigt vill jag ha kvar värmen och ljuset.

Man kan ju inte få allt så det enda rätta är ju att njuta och ta tillvara på var dag för vad den erbjuder. Mycket annat finns liksom inte att göra.


Meningslöst babbel..

Nu har jag börjat på ett inlägg typ tre gånger o nu skiter jag i det. Jag har uppenbarligen inget att tillföra just nu. Det är bara att inse.

Vi ska vila lite nu, sonen och jag. Sen kommer mamma och pappa för grillning. I sommar har vi grillat massvis men det är ju så härligt med vår fina altan. Henke mår som en kung när han sitter där och vänder på köttet och sippar på en öl.

Wish you all the best.


Tråkigt väder

Tråkigt när vädret är som det är idag. Ena stunden uppehåll och rätt vad det är så kommer det en regnskur.
Nåja, något ska vi nog kunna hitta på.

Hoppas Ni får en bra dag! 


SOVA

I eftermiddag och kväll har vi haft en toppentrevlig grillning med Peder, Åsa och barnen. Jättekul, det får vi ta och göra om.

Nu är jag så trött. Ska ta mig en kvällsmacka och lägga mig och kura i min osköna säng. Drömma mig bort en tid in i framtiden då vi har vår nya i stället. Vi har lämnat in en sån där intresseanmälan på SOVA och kommer få 1000 kr i rabatt när vi handlar. Bra tycker vi!

Nåja, tack för idag och tack för alla tummar som hållts för mig i veckan. Det är nog mycket tack vare Er som det gått så bra <3


Ett kap

Nu har vi varit ute och lekt och fikat med Anna, Nellie och Sandra. Nu väntar vi på att pappa Henrik ska komma hem så vi kan äta lunch. Sen kryper vi ner en stund, Eric och jag!

Vi kanske mjukstartar ocg lagar lite lunch i Eric´s kök nu fram till Henke kommer hem. Eric älskar att leka med sitt låtsaskök. Servera, duka och röra om i grytorna. Tvättmaskin har han ju också och den används flitigt!

Han kommer ett bli ett kap för en framtida flickvän min son <3

Bra flow

Ingen är gladare än jag för det faktum att vi snart klarat av en hel vecka här hemma i ett superbra " flow " Jag blir faktiskt stolt över mig själv över vad jag är kapabel till att klara, trots allt.

Hela veckan har jag längtat efter att få vakna morgonen efter. Att få rå om min son och vårt hem. Och mig också så klart. Det är så annorlunda och skönt. Hoppas denna känsla är här för att stanna.

Pratade med min kära vän Anna idag och kom på lite andra tankar vad gäller min framtid. Det är nog ingen omöjlighet att det faktiskt skulle kunna va en bra idé.

Nu ska vi se på film!


Ibland undrar man

Alltså jag hade tänkt mig ett lite till inlägg såhär ikvällen. Jag kom av mig. Rejält.

Alla har vi ju olika sätt att se på saker, hur vi resonerar och tänker. Vad vi tycker och så vidare. Alla har ju såklart rätt till en egen åsikt. Helt klart.

Men ibland undrar jag fan hur vissa tänker och resonerar. Jag är mållös.


Svane

Jo men visst förstår ni, det blir en ny säng. Men inte från Jysk dock. Vi åkte verkligen dit med en positiv inställning. Att denna nog minsann ska duga åt oss. Men.. nej, tyvärr. Ingen hjälp fick vi heller. Trots att vi stod vid sängarna bra länge och såg frågande ut.

Det tar ju några veckor att få hem den dock. Och vi har inte beställt än. Men vi ska. Svane hette märket och den känns som himmelen på jorden.


Ny säng, förhoppningsvis!

Erics nya favoritord är " bajs " Han går omkring och säger det i tid och otid. Sötnos.

Idag ska vi ( förhoppningsvis ) kolla på säng. Det ska bli helt himmelskt att slippa känslan av att sova på en bågnad massonit ( stavning ) skiva.

Vi har inga direkt höga krav på sängar. Det mesta kommer nog kännas mycket bra då vi faktiskt haft samma sängar i de 13 ! ! år vi  sovit tillsammans. Det lutar åt att det blir en från Jysk.

Annars funkar det bra kan jag tycka. Var på liite dåligt humör på morgonen när jag vaknade men döm om min förvåning när det gick över på ett par minuter. Så skönt!

Nu ska vi fixa och dona lite här hemma.

Hoppas Ni har en bra dag, mina vänner!


Ut och leka

Nu skiner solen ute så det lutar nog åt att vi traskar ut en stund nu efter maten. Dagen idag har gått toppen och kära mamma min och moster Maggan har varit här och hälsat på. Det var trevligt!

Ska ta ett varv med dammsugaren innan utgång. Hoppas regnet håller sig borta!

Hoppas Ni har det bra mina vänner!


Tack för idag, slut för idag!

Nu ska vi snart se en film Henke och jag. Vi har haft en bra kväll med lite inomhusfix. Skönt att även lite sånt blir gjort. Idag har jag längtat efter hösten. Helt sinnes jag vet. Men när mörkret ändå kommer krypande tidigare och tidigare kan det lika gärna göra det med besked. Så man kan ta fram och tända lite värmeljus och mysa.

Dagen har varit bra. Nu har vi även fått ett av de datum vi väntar på så då känns saker och ting lite lättare. Det känns som att man jobbar mot ett mål. Ett mål som bara MÅSTE vara BRA! Det finns inget annat. Så det så.Tack för idag, slut för idag!

Över förväntan

Tack kära Ni för att Ni peppar och stöttar mig <3 Jag blev så glad nu då jag loggade in här. Medmänsklighet och omtanke kan va bland det finaste som finns!

Och hur går det då? Jo, men jag kan stolt tala om att det går bra! Mycket bättre än jag trodde det skulle. Alla jobbiga funderingar och orosmoment får vi ta hand om i sinom tid. Jag SKA INTE förstöra Eric´s dagar med att gråta.

Sonen är på ett alldeles förträffligt strålande humör och jag tror vi påverkar varandra åt det hållet.

Nu ska vi snart ta lite kaffe ute och leka.

Livet är egentligen för kort för att oroa sig men när det gäller vissa saker går det bara inte att låta bli. Det är tungt ibland och i vissa perioder i livet tenderar allt att komma på en gång.

Men som sagt - vi kämpar! På alla tänkbara sätt!

TACK för att Ni finns för mig. Och tack Henke för att du är den du är <3

Pep talk

Tycker så synd om min make. Jag tror inte ens han hunnit reflektera över det faktum att de fyra mest underbara semesterveckorna som spenderats på år och dar är slut. Han har fullt upp med att peppa mig om att det SKA gå bra i morgon.

Jag tror det är någon form av tröskel jag måste över. Ta tjuren vid hornen så att säga.

Jag ska göra så gott jag kan. Jag ska försöka att samla positiv energi. Dagen måste bara bli skaplig.

Jag vill klara det åtminstonne för Henkes skull. Jag vill inte att han ska behöva bli nerringd av sin sorgliga, patetiska fru här hemma. Jag vill kunna visa honom att det minsann gick bra.

Håller ni tummen för mig?


Hatar´t

Denna dag går i ångestens tecken vill jag bara säga. Henke börjar jobba i morgon och det känns på riktigt som att mitt liv är slut då.

Allt som händer runt omkring, det är bara för mycket att hantera. Det hade helt klart räckt med att han börjar jobba.

Jag vet att det mesta sitter i inställningen. Med rätt inställning så klarar men mer än man tror. Och jag klarar dagarna. Men det är inte mer. Jag får kämpa för varje minut som går en dålig dag. En bra dag flyter allt lite lättare.

Många är ni nog som undrar, med mig inkluderat, hur man kan känna såhär när man har ett barn som förgyller tillvaron. Helt ärligt vet jag inte var denna känsla kommer ifrån. Jag är så jävla besviken på mig själv ska ni veta.

Jag hatar´t.. Jag ser till och med fram emot att börja med dom där jävla f * * sprutorna för då är Henke hemma med mig en vecka. Jag klarar inte av att vara själv.

Sa jag att jag hatar´t? Ja, men det gjorde jag ju..

Mitt hjärta

Hur märkligt det än är så är jag aldrig hel när Eric inte är med mig. Det saknas en bit av mitt hjärta. Jag trodde aldrig någonsin att kärlek kunde vara stark. Jag trodde aldrig att saknad kunde vara så påtaglig.

I morgon blir mitt hjärta helt igen <3

Rapport på kvällen

Dagen idag har varit en bra en. Överlag. Visserligen med inslag av vissa tråkigare händelser som lite småtjaffs och så. Men ändå - helt okey!

Grillade ju som sagt med mor och far förut och det var mycket trevligt!

Nu ska jag laga till mig en smörgås och sen krypa ner och kolla TV. Henke ska sitta uppe och spela en stund till ( tror jag ) så det innebär ju att jag får kontroll över TV dosan. Det händer inte ofta, så det är välkommet.

Visserligen är jag så trött så det nog kvittar vad jag ser innan jag fäller igen..


Nu så

Henke har lagt dit de sista överliggarna på altanräcket idag så nu är det bara några få ställen att plutta i lite färg på, sen är det klart. Så skönt. Men vilken tid det tagit. Det där första gick ju undan - visserligen hade vi en hel del hjälp då också -

Nåja..

Idag är en skaplig dag. Min älskade mamma fyller år och vi ska grilla här.

Jag har haft sån ångest för att Henke ska börja jobba men jag känner att det nog kommer gå bra. Det måste gå bra. Jag har ju klarat av det ända fram till semestern.

Visserligen är det ju en del motgångar nu, men jag ska försöka leva i nuet och uppskatta dagarna. Man lever en gång och måste maxa tiden. Visst? Det är inte alltid lätt och jag har och har haft svårt för det den senaste tiden. Men jag ska försöka hålla kvar den här inställningen. Om inte annat får jag ljuga för mig själv att allt är bra.

Det är dagarna som går som är livet!

Nytt inlägg

I kväll tror jag minsann att jag ska unna mig en påse chips. Nu är det faktiskt ett tag sen jag åt något godis. Mest av allt och helst skulle jag vilja vräka i mig en massa choklad. Men med tanke på allt som händer runt omkring får jag säkert ett migränanfall.

Jag ska försöka att skärpa till mig. Förstår att det börjar bli ledsamt detta nu. För Er menar jag. Alltid är det negativt och gnäll här. Sällan positivt. Men å andra sidan behöver man ibland få skriva av sig.

Måste även bara tala om för Er hur glad jag är för de två fina pojkar jag har i mitt liv. Det är dom som får se och höra mig ledsen och arg - ändå står dom ut. Dom finns kvar i mitt liv och stöttar och peppar på sina egna olika sätt. Det är för deras skull jag lever. Utan dom skulle jag famla runt i ett ingenting. Så är det!

Oavsett vad framtiden bär med sig så ska vi klara av detta. Alltihop!

Basta!!!

Fly för en stund..

Nu är det efter maten här med lite egentid vid datorn. Henke och Eric är i vardagsrummet och donar. Då passar jag på att stänga in mig här. Få vara ifred. Kolla runt på nätet och inte direkt tänka på något.

Varför jag loggade in här vet jag inte riktigt. Har inget direkt meningsfullt att skriva.

Hur som helst, i morgon fyller min älskade mamma år. Det ska vi fira med att grilla här mamma, pappa och min familj. Trevligt.

Det var nog det hela för nu.

Jag är trött idag. Vill att klockan ska gå så jag får sova igen. Kura ihop mig under täcket, glo på TV och... inte tänka. Om jag skulle summera sinnesstämningen så är det nog så att jag helst skulle vilja fly från mina egna tankar nu en tid fram över.

Kan man göra det?


Jobbig känsla

Vaknade med en väldigt jobbig känsla. Ska försöka rycka upp mig och inte tänka så mycket.

Hoppas Ni får en bra dag mina vänner!

Uppdateringarna lyser visst med sin frånvaro

Har inte bloggat idag. Har inte haft inspiration till annat än ledsamma inlägg tyvärr.

Lite som jag dock kan dela med mig av, som faktiskt är positivt, är att altanen i stort sett är klar. Överliggarna till räcket runt ska oljas och lite färgkluddande är det kvar. Men inget megaprojekt så.

Min mamma och pappa har även varit här och hälsat på. Mamma jobbade kvällen igår på Eric´s stora dag och pappa var ju på sjukan mest hela dagen så han kände sig inte upplagd.

Allt det där kommer jag återkomma om i sinom tid. Just nu orkar jag bara inte. Sen känner jag att detta är min blogg, inte en blogg där jag berättar saker och ting innan det är... officiellt eller utrett eller.. ja ni fattar.

Hur som helst, har ni en tumme över någon gång, håll den då för att allt ska ordna sig till det bättre är ni snälla.

Eric hade ju födelsedagskalas igår och han fick paket. Av oss ( kommer inte ihåg om jag berättat ) fick han ett minikök, en egen fotölj, en lampa med figurerna från cars, en handduk med figurer från cars och en härlig fleecefilt från cars. ( han älskar sin " mac " som han säger )

Av farmor fick han lego med cars figurer och av Farbror Fredrik med familj fick han en grävskopa att ha i sandlådan.

Tack <3

Sen vill jag avsluta detta lite luddiga inlägg med att skriva hur glad jag blir för Era kommentarer. Och hur rörande och fint det är med människor som bryr sig om andra. På riktigt. Innerligt. Det är så fint så jag blir tårögd av faktumet i sig.


Helt tom

Just nu är jag helt tom. Ingenting fungerar. Allt känns nollställt och det känns inte som att jag någonsin kommer kunna starta om. Jag vet inte ens om jag vill det.

En tanke snurrar i mitt huvud och gör mig helt yr. Hur jävla mycket skit ska det behöva slängas på mig? Hur jävla mycket ska jag behöva ta? Hur mycket klarar jag av?

Personligen anser jag att depressionen förra året var mer än nog. Att inte ens vilja leva sitt liv när man dessutom precis fått barn är ingen rolig erfarenhet.

Ett missfall, att ligga i sängen och gråta med värkar och känna det liv man längtade efter pumpa ur dig i takt med den enorma smärtan.

Ett och ett halvt års försök till att ge Eric ett syskon.

En ms diagnos.

Att genomgå ett psykiskt utmattande försök till att acceptera en sjukdom som ständigt kommer förändra en. Oron inför att börja med sprutor som till 99% risk kommer ge mig väldiga biverkningar.

Att fortfarande önska ett syskon till sin son men blir motbevisad varje månad att det tydligen inte ska ske.

*

Där tycker jag faktiskt gränsen för vad som är okey på kort tid är nådd. Där blir jag också motbevisad.

Jag vet inte vad jag skriver längre. Jag vet inte varför jag fortsätter att skriva när orden inte ens är förståliga.

Jag har inte levt ett perfekt liv. Jag har inte uppskattat det jag har alltid. Jag har allt som oftast gapat efter mer när jag har fullt på tallricken. Så att säga.

Tårarna rinner nerför mina kinder. Jag vill gå i ide, jag klarar inte av att vara med mer.
<3 Till digNostalgi, javisst

För 2 år sen låg jag med värkar. Jag började ana att detta med att föda barn, det skulle komma att kännas utav bara helvete. Värkarna var oregelbundna och helt i onödan blev vi ju sedan varse då hela förlossningen slutade med ett akut kjejsarsnitt..

Hur som helst,

Det är 2 år sen. Min pojke är ingen bäbis längre. Det har han ju inte varit på länge nu men det känns jobbigt i mitt mammahjärta att tiden går så fort. Jag hoppas att vi fyller hans dagar med glädje och lycka. Han gör det med mina i alla fall.

Jag är ju väldigt nostalgisk som person och jag antar att jag kommer tänka tillbaka till dagen innan Eric föddes och hans födelsedag tills jag sitter på hem eller nått.

Hur som helst, i morgon är det födelsedag, paketen är inslagna och när Lillskrutt vaknar i morgon ska vi sjunga för honom.Mamma och pappa älskar dig mest i världen Eric <3


GräsklippningKlipper gräset med pappa
Paketinslagning

Nu ska vi slå in paketer här. Min älskade skatt fyller 2 år i morgon.

" BU "

Henke och Eric är som tokiga här hemma just nu. Dom jagar varandra och skriker " BU " Fattar inte energin som finns i en så liten kropp som Eric. I morgon fyller han 2 år. Min lilla stora pojke <3

ho ho ja ja

Måste bara berätta för Er - Henke och jag gick ner i källaren igår och plockade lite i en del av våra kartonger. Det är väl minst ett 50 tal som står där och provocerar. Ingenting nämnvärt som vi saknat där i egentligen så det bästa vore ju att skicka allt med soporna.

Det finns ju dock en del papper som är viktiga att spara, en del minnessaker som jag inte vill förlora.

Men fy fan va mycket skit det är där. Och nu ska vi ju snart ta tag i att göra i ordning där och då måste all " bröte " tas om hand.


Bäbisar

Visst är det spännande när man följer en blogg, det bloggerskan är hög gravid, och nu inte skrivit på typ 4 dagar..
Då vet man ju till 99 % säkerhet att personen ifråga är och föder barn. Spännande.

Hoppas allt gått bra!

Kvällsfika

Nu på kvällen har vi varit hos familjen Fredrik Carlsson på fika. Väldigt trevligt tycker vi här i vår familj. Eric hade väldigt kul med deras akvarie och sa " BU " till fiskarna där i. Sen gymmade han lite med Farbror Fredrik och det var nog höjdpunkten idag.

Både spännande och läskigt.


Bajsat på pottan

Utan någon direkt pott träning what so ever bad Eric idag om att få gå på pottan. Vi sa till honom igår att det enda som kan få honom att slippa ifrån det där eviga gråtandet och bråkandet vid bajsblöjbyten är att gå på pottan.

I morse när det var dags sa han till men när pottan kom fram ville han inte.

Nu på eftermiddagen pekade han på pottan och sa " Uäck " ( det är vårt ord för kiss och bajs i blöjan typ ) Jag frågade om han ville sitta på pottan och det ville han. OCH BAJSADE.

Liite stolta vi är här hemma över vår duktiga son. Vi har inte stressat på något utan det blir när det blir. Sen kanske det inte blir fler leveranser i pottan på länge, men nu vet han ju absolut vad den är till för.

Mamma lilla stora pojke <3

Det eviga samtalet - regn

Varför måste det regna för? Bättre att det är ett par dagar med ösregn och sen kan det väl åtminstonne få vara uppehåll? Jag har inga superkrav på strålande sol och så. Men med en liten Eric som nu är van vid att få vara ute mycket är det inte lätt att underhålla inne när han vill ut hela tiden.

Vi får nog ta på oss regnkläderna sen efter maten och leka lite åtminstonne.

Tråkigt väder, tråkigt inlägg, tråkigt tråkigt.

Hoppas Ni har en bra dag och att mina vänner på Öland har det bra!

Blogg

Nu för tiden har väl typ praktiskt taget varenda kotte en blogg. Eller merparten av alla tjejer i alla fall. Jag har haft denna blogg sen hösten 2008 och jag trivs med den. Jag trivs med att skriva av mig. Det har jag haft behov av sen jag vet inte hur länge.

Innan Henke hjälpte mig att fixa till denna bloggade jag på ett par andra ställen men här trivs jag bra.

Anledningen till att jag bloggar är som sagt för att jag har ett behov av att skriva av mig. Samtidigt är det smidigt att kunna gå tillbaka i tiden och kolla läget för typ ett år sen och så.

En hel del " idag har vi " inlägg blir det ju men ibland har jag någon tanke eller funderingar om något helt annat och printar då ner det. Mycket tankar om min sjukdom blir det ju också nu förtiden.

Hur som helst, dit jag vill komma är att jag kan bli så förundrad över människor som " formskriver " sina inlägg för att de ska vara behagliga att läsa. Inte för långa, alltid med  ett catchy avslut.

Visst, det är ju bra så och det beror ju helt och hållet på hur man vill att ens blogg ska vara.

Jag gillar personliga bloggar. Bra skrivna med styckesindelning ( annars tappar jag intresset direkt - men styckesindelning är ju a och o och något man lär sig i skolan )

Hur som helst, sättet folk bloggar på är så olika men jag anser att en blogg förlorar en hel del om du lägger mer krut på att locka till dig läsare med din korta intensiva text än att du skriver från hjärtat och kanske får till ett par rader för mycket.

Men det är ju jag det. Vad tycker Ni?


Lek på högsta nviå

Eric och Henke leker för fullt med leksakerna Eric fick av mormor och morfar i förtidig födelsedagspresent.

Vi har grillat och haft en toppenkväll. Vi hann äta precis innan regnet kom. Nu ska jag dra ett varv med dammsugaren när den ändå är framme. Vi har plockat ner lite möbler i källaren och det var lite damm därbakom som jag var tvungen att dammsuga upp. Ta hand om tvätt och lite.

Det finns alltid att göra.


Evighetskänsla

Vad tråkigt det är med all tvätt. Det är ju helt bananas vilken rundgång det är med det. Sortera, tvätta, hänga, plocka ner, vika och lägga undan och vips - när man är klar och tvättkorgarna är tomma - ja då börjar det om igen.

Vore det nu så att karlarna i dagens samhälle vore liite mer involverade i allt vad städ och tvätt heter så tror jag nog att det skulle funnits en bra och billig maskin som sköter allt det där tråkiga i ställer för avancerade dataprylar, bilar och spel.

Nåja..

Det är inte så mycket mig emot att fixa med tvätten egentligen. Det är just den där evighetskänslan. Man kan aldrig känna sig klar förrän det är dags igen.

Dags att ta tag i tvätten nu då. Det blir ju inte gjort av att jag sitter här och gnäller över det.

Hoppas ni har en bra dag mina vänner.


En glad Becca är en bra Becca

Jag hade tänkt mig ett genomtänkt inlägg nu på kvällen men klockan har blivit mycket och jag har en skål med chips och ett glas cola som väntar på mig. Jag ska krypa ner i sängen och mysa och kolla lite TV. Henke krigar på för fullt i något spel.

Vill återigen passa på att tacka Er för de kommentarer jag får. Jag blir så glad <3

I morgon väntar det tredje kalasandet för Eric. Det är många som inte kan vara med på den stora dagen och för honom själv spelar ju inte datumet någon roll i sammanhanget så..

Vill även passa på att skriva att jag kommer sakna Anna, Per och Nellie när dom åker till Öland i morgon. Det kommer kännas tomt om kvällarna, vi brukar ju ta våran sedvanliga fika på kvällskanten. Men jag överlever. Dom ska ha det trevligt där och det kommer vi ha här hemma också.

Nu sätter jag punkt för denna kväll. Mitt humör och min sinnesstämning åker berg och dalbana just nu. Men för tillfället är jag ganska glad. Och en glad Becca är en bra Becca så håll en tumme att känslan sitter kvar i möra bitti.

Night night

Hej mitt på dagen, typ

Nu ska vi nog snart bege oss ut och leka. Visst är det skönt att vädret är bättre? Det var så trist när det regnade och regnade. Med småbarn dessutom är det inte lätt alltid att hitta på aktiviteter inomhus.

Men någon enstaka dag till får det gärna regna. Men bara en. Det är lite mysigt att krypa ihop och mysa och höra regnet smattra utanför!


TV - spelsvärld

Tänk om man levde i en värld likt ett TV - spel. Där man väljer egenskaper på de människor som man omges av. Då skulle man inte behöva irritera sig på andra, man skulle inte behöva lägga tid på att bry sig om andras förehavanden. Man vet ju redan allt.

Det vore jävligt skönt. Men å andra sidan skulle man ju inte ha så mycket att prata om.


Kickar igång dagen

Vaknade idag med en tung känsla i bröstet. Tycker inte om den, men det ska nog gå bra. Har ju haft många dagar nu när allt gått jättebra och jag faktiskt har njutit min tillvaro. Jag får tänka på de bra stunderna i de dåliga antar jag.

Anledningen till denna känslan är att jag väntar på att få tiden för att diskutera om bromsmedicin. Jag vill ju inte pumpa i mig en massa samtidigt som jag känner ( och förstår ) att jag måste.

Det känns som att min dom faller då, trots att den gjorde det för flera månader sedan. Många är sakerna som spelar in i mitt mående och jag känner att det varit för mycket negativt och ledsamt väldigt länge för att jag ska klara av att vara rakt i genom glad.

Svårt att förklara och svårt för andra att förstå. Jag menar, jag är jag - på gott och ont - alla hanterar och reagerar olika.

Nåja,

vi ska kicka igång denna dagen. Eric står laddad bredvid mig med en traktor och ett släp. Älskade unge. Om du bara kunde förstå att du är en stor anledning till att jag känner att jag verkligen vill kämpa mot detta.

Älskar min familj <3


Kvällsinlägg

Vissa dagar, som idag, har jag inte mycket att återge till bloggen. Tankarna snurrar på och jag känner att jag vill få lite styr på det hela och bena ut ett och annat innan jag skriver av mig. Ibland skriver jag ändå och då blir det bara en endaste bajsig röra av ord.

När jag rannsakar mitt hjärta och känner efter så är jag lycklig. Lycklig för det jag har fått i livet. Att man sen vissa dagar kanske inte hoppar och skuttar just för den anledningen är ju helt naturligt. Jag är lite låg just nu, men det blir ordning på`t till slut.

Dagen avslutar jag med en bild på min älskade lilla Skrutt. Kan ni förstå att det snart är 2 år sen han kom till oss. 2 ÅR. Helt sjukt.

Älskar dig Lill - Carlsson <3

Hej hej

Här har vi mjukstartat dagen och ville bara titta in och önska Er en bra dag!

Jag vill trycka på paus

Idag har jag haft en arg och ledsendag. Vet inte varför just idag, men så är det. Jag ska ta mig en nattamacka nu sen ska jag krypa ner och sova..

Hoppas jag vaknar på bättre humör i morgon och hoppas att mina tankar kan ta semester en stund. Jag orkar inte, jag vill inte. Jag önskar att jag kunde trycka på paus för en stund och få en total paus från allt helvete ett tag.

Det är så skönt med Henke hemma nu på hans semester. Jag mår bättre än jag gjort på mycket länge. Men tankarna är där hela tiden. Och jag kämpar med att slå bort dom. Men ibland, som idag, så går det bara inte.

För att detta inlägg inte ska bli för långt och tråkigt och gnälligt väljer jag att avsluta nu.


Rapport mitt på dagen

Nu har vi varit på stan en sväng och även tagit en fika hos världens bästa Farmor. Vädret börjar bli lite ledsamt nu. Henke har massvis med arbete som är väderberoende, vi vill inte ha regn.

Visst är det mysigt att vakna och ta dagen i lugn takt och bara mysa inne. Men det börjar bli tröttsamt nu. Dessutom är jag sugen på en grill bonanza igen.

Ska snart krypa ner och vila mig. Har hoppats på att mina ben ska " vakna till liv " igen men utan framgång. Jag skiter i det. Är bara så ledsamt när kroppen beter sig märkligt. Men jag vänjer mig väl. Och när jag väl börjar bespruta mig själv kommer jag ju förhoppningsvis må som en drottning. Eller hur..

Hoppas ni har en bra dag mina vänner.


Här kommer en bild på Eric och hans Pink Cadillac. Utomhusåket.


FrillanMåste bara visa er denna fina bild med en nybadad och nykammad Eric efter bad innan sovdags en kväll.

Älskade barn, det är snart två år sen du såg dagens ljus för första gången. Jag kan fortfarande inte förstå att du bodde i min mage.

<3


Tack för ikväll

Jag har insett att jag är i behov av en ny kamera. Eller en ny mobil som kan ta några vettiga kort. Blir lite ledsen då det är mycket dålig kvalité på många kort och så.

Det här kortet får avsluta min kväll här. Kvalitén är usel men kolla in lill-fingret på Eric. Hur schysst håller han inte sin pip mugg? Egentligen?

Att muggen sen är i den färg den är gör ju det hela ännu roligare tycker jag.

Kan tycka att det är dåligt att " farmors älskling " bara finns i rosa / lila färg. Det spelar ju absolut ingen roll men om plutten ska fortsätta med sitt lill-finger si sådär måste vi nog spraymåla muggen blå. Visst?Eric <3 Anna

Eric har alltid haft ett gott öga till Anna. Så till den grad att jag nog tror att han ibland skulle vilja byta ut sin mamma mot Anna. De har så kul tillsammans och är som bästa vänner dom där två.

Vissa kvällar när de ska gå hem blir Eric busig och vill kramas så mycket att Anna tappar balansen och de ligger i en endaste hög.

Busfrön är vad de är

Födelsedag i förskott


Jag har ju helt glömt bort att berätta att Eric blivit gratulerad av Anna och Per i förskott då de inte är hemma på den stora dagen. Här kommer lite bilder från det


Tack älskade Anna och Per för presenterna <3


Hej hejTittar in och säger hej såhär på eftermiddagen.

Henke funderar

Jag bad Henke lite snällt nu precis om han ville plocka ner sin tvätt från ställningen. Det var bara hans arbetskläder så jag tyckte att det kunde han göra när jag plockade med den andra tvätten.

Jag hörde hur han muttrade " varför skaffade man sig fruntimmer för om hon ändå inte kan göra allt hemma "

Det var på skoj, det vet jag. Men visst var det väl ändå lite kul.RSS 2.0