Update

Här kommer nu en liten rapport om det som hänt i mitt internetlösa liv det senaste dygnet.

Vår säng, som vi beställde för snart tre veckor sedan har kommit. Tyvärr var det dock fel säng och nu får vi vänta cirka två veckor till.

Vår stationära dator hälsade hem igår och drog med sig problematik med internet. Nu har vi lånat en bärbar av snälla Anna och Per och äntligen fått ordning på internet.

Helt sjukt vad man är beroende av det här world wide webbandet ändå. Förhoppningsvis är det inget megaflunk på datorn i sig. Men lite orolig är jag ändå för alla kort som vi har på den.

Eric har varit ett trotsigt litet djur de senaste två dagarna samtidigt som han varit helt underbar. Det går i vågor och jag börjar mer och mer ana att han fått humöret efter mig. Plus självfallet i håret. Förhoppningsvis har han även fått någon positiv sida.

Missfallet är så gott som omhändertaget. Man kan ana det ett par små gånger om dagen. Jag överlever även detta. Nu har vi haft två så ett till och vi får hjälp. Och har inget hänt igen på ännu ett år så får vi hjälp även då.

Egentligen så känner jag mig uppgiven, ledsen och besviken men när det kommer till just den här frågan så är det liksom inte så mycket att göra åt.

Nu ska jag dricka ur mitt glas öl, kan ni tänka er jag sitter här och smuttar på en kall stark, sen ska jag sova.

Jag är så tacksam för er mina läsare. Ni ger mig så mycket styrka och positiv energi <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0