Knöl i bröstet

Igår var jag på Vårdcentralen förstår ni. När jag blev gravid blev jag super duper öm i mitt ena bröst. Normal graviditetsåkomma tänkte jag först men ju mer jag kände ( i hemlighet ) på den lilla knutan så växte oron. Och med tanke på att graviditeten inte finns kvar kändes det ganska osannolikt att detta var normalt.

Jag ringde till Ritva på Mödravården som bekräftade min oro och efter mitt samtal till henne fick jag således en tid till Anders Brunegård.

Han kände och klämde och känslan av just det var.. underlig. Minst sagt. Han kände att jag var knölig i det högra bröstet.

Han sa hur som helst att han var till 95 procent säker på att det trots allt rörde sig om att brösten blivit så på grund av den graviditet som påbörjats.

Ska ändå få göra en mammografi nästa vecka för att vara på den säkra sidan. Och för att slippa oroa mig för de kvarstående procenten.

Med tanke på allt elände som drabbar oss hela tiden har jag svårt att se att detta ska kunna gå bra. Men någon gång måste ju denna negativa trend ta en vändning.

Jag vågade ingenting säga till Henke om detta förrän för ett par dagar sen och därför har jag också valt att låta bli att skriva om detta. Blir ju lite smått orolig att ni ska tro att jag blivit helt hypokondrisk.

Nåja, det var det det. Nu får vi avvakta och se om det syns något på mammografin.


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad ska man tro då?

2010-09-14 @ 09:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0