Lite av varje

Regnet avtog igår och vi gick ut och fixade lite i trädgården. Det var en del grenar på ett träd som skulle sågas ner och lite småplock. Helena och Per hade ju jobbat flitigt på dagen igår så det var snart gjort. Nu är det bara det tråkiga att få allt till tippen. Det kommer inte bli smidigt att lasta släpet med ris som ligger huller om buller och liksom fastnar i varandra.

Idag ska jag ringa en del telefonsamtal. Jag ska ringa den trevliga tjejen på arbetsförmedlingen och meddela att Birgitta ( neurologsköterskan ) har semester och att jag inte kan uträtta det ärendet förrän då.

Jag ska även ringa Ortoptisten ( dubbelseendespecialisten ) och meddela att jag kommer men eventuellt någon minut för sent.

Sen ska jag påbörja ihopknåpandet av min skadeanmälan till Patientförsäkringen. Fick ju papper därifrån. Tror jag ska vänta in mina journalpapper från Gyn innan jag skriver så jag ser vad som framgår av dom.

Visst måste det väl va så att jag ska kunna få pengar därifrån? För mig är det solklart. Bli hemskickad med ett utomkvedshavandeskap pga sannolikhet som är så liten och få komma tillbaka tre veckor senare med ett hcg på 9900 och en brusten äggledare. Jag hade ju kunnat dö på kuppen. De båda kvinnor jag pratade med på sjukvårdsrådgivning sa ju till mig att låg buksmärta på sidan av buken med blödning är något de alltid ser allvarligt på och skickar för läkarobservation.

Varför gjorde inte de läkare jag träffade det? Då hade jag ju haft min äggledare kvar och kunnat försöka få barn naturlig väg och inte behöva betala dyra pengar i försöken till syskon.

Visst? Visst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0