Början på fortsättningen

Dagen efter här då. Vi tog morgon vid 7:30 tiden, Eric och jag. Eller, mest han  för jag var så trött så jag knappt minns vår första vakna halvtimma. Dessutom tyckte jag klockan var 7:55 när jag till slut fick ögonen på den men så var ju inte fallet då..

Lill-Skrutt har lekt med alla sina leksaker. Inte på samma gång. Han varvar lite, kan man säga. Det är ganska skönt när det tillkommit mycket nytt i leksaksparken för då har han att göra och jag kan plocka med disk och göra mig i ordning i lugn och ro.

Jag är på gränsen till pådåligthumör idag. Det beror på trötthet och en del andra saker. Men det är skit samma så. Det är som det är och jag ska inte gnälla över det eller ens slösa den lilla enerig jag har på det utan göra det bästa av situationen för det är ju ingen som kommer göra det åt mig.

Idag är jag trött på julpyntet. Eller, trött är nog inte egentligen rätt ord. Stressad över det faktum att det så småningom måste plockas bort. Jag är så less på det här stresspratet, så om ni bara visste. Men faktum är att det är ju inget jag säger för att slippa undan jobb. Det påverkar mig väldigt mycket i min vardag och även i saker som jag tycker om att göra, egentligen, också. Det är inte bara när det kommer till måsten liksom.

Nu önskar jag Er som kikar in här idag en God Fortsättning. Idag är ingen vanlig dag. Idag, eller i kväll rättare sagt, är tidpunkten då jag och Henke träffades för första gången 1997. Det var början på fortsättningen av mitt liv.

Kärlek är härligt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0