Kan egentligen inte reda ut detta

Jag har ju flera gånger varit inne på det här med att eventuellt byta Neurolog. Om inte annat för någon form av " second opinion " grej. Inte så att jag är tveksam till att jag har ms, det vet jag. Men just för att få träffa någon som kanske tar sig tid att lyssna, svara på någon fråga eller två och ventilera hela den här grejen med mig.

Jag har ju, tyvärr, inte känt mig så nöjd efter de träffar jag haft med min nuvarande och nu känns det mer aktuellt än någonsin med Försäkringskassan flåsande i min nacke.

Jag vet inte vad som är rätt och fel. Om jag är känslig eller hur det är. Henke har ju förvisso känt samma som mig vad gäller våra möten med Neurologen i fråga så jag tror nog att det är någon brist någonstans. Förmodligen vad gäller tid då det inte bara är jag som behöver hjälp liksom.

Risken är ju att allt blir värre. Bara för att jag byter innebär ju inte det att allt kommer bli automatiskt bra. Jag är dessutom lite rädd för att det ska ställa till mer än det gör gott, hela den här grejen.

Samtidigt så känner jag lite " skit samma om det kommer fram vad jag gör och vad jag känner " Det kostar 300 kr per gång att träffa denna människa och det är frukstansvärt dålgit investerade pengar. Nu har ju jag frikort, men ändå..

Bollen är lite halvt som halvt satt i rullning nu. Det kommer komma fram vad jag känner, om jag inte fattade helt fel. Nu ska jag se om jag kan få komma på någon väntelista till Linköping i stället.

Frågan är vad som händer om jag får träffa någon där. Måste jag göra om MR och ryggvätskeprovet då? Kommer jag tappa min " plats " i Västervik och riskera att stå helt utan Neurolog om jag fullföljer och de sen inte kan ta hand om mig i Linköping?

Alldeles för mycket frågor som egentligen gör mig för trött i huvudet. Jag kan inte reda ut allt detta och jag önskar jag hade bett min pratkontakt om hjälp, för jag tror de kan hjälpa till med sånt här. Men nu är det som det är. Jag har ringt första samtalet. Nu är det bara att hoppas att jag fattade rätt om vad hon sa och att allt ska ordna till sig.

Nu har vi en dammig plastgran som behöver duschas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0