Kvällsbabbel

Om nu bara Eric tänkt somna någon gång i kväll tror jag vi ska titta på någon film. Om vi orkar. Henke har spenderat större delen av dagen och kvällen på jobbet. Eric och jag har haft sällskap av Anna, Per och Nellie. Jag är också trött så vi får se om vi lägger oss eller inte. Ganska meningslös information, kände jag nu.

Eric har varit fruktansvärt svårsövd nu två kvällar i rad. Inte så att han inte är trött. Han skulle nog kunna somna stående, som det ser ut. Han har svårt att komma till ro. Som om han är orolig eller något i den stilen. Han vill att jag ska va med honom när han ska somna, sen Henke, sen båda, sen vill han ligga i vår säng, i sin säng och i vår säng igen. Sånt där kan göra en så frustrerad och när humöret tryter och man blir irriterad gör ju inte hans känsla bättre direkt.

Jag hoppas att det är något tillfälligt. Och nej, vi tillmötesgår inte alla hans krav. Lite får han bestämma om sövningen men någonstans måste man ändå visa att det finns en gräns..

I morgon ska jag till min psykiatriker. Jag är för trött, just nu, för att oroa mig över det. Sen är det ju lite så att läget är som det är så det är ju inte så mycket att göra åt. Vi får se vad som bestäms och vad som sägs.

Efter det mötet ska vi åka till Linköping och Anna ska prova brudklänning och vi tärnor ska också få prova. Mycket trevligt.

Det var det hela!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0