Lik mamma men söt ändå <3

Min älskling är så lik mig i vissa saker. Inte kanske alltid så charmerande grejer eller så. Mer såna där saker som liksom gör en lite extra speciell. Nog för att ens barn är alldeles extra speciellt underbara på alla vis bara för att de är från dig själv kommen. Men jag menar de där små egenheterna. Extra speciellt blir det då när man känner igen sig själv.

Här har vi ett kort på Eric som lika gärna kunde varit ett kort på mig. Självfallet i håret - check, glipan mellan tänderna - check, blundar på kort ( oftast ) check.

Min alldeles speciellt speciella underbara Eric!
Lik mamma men söt ändå <3


Nu laddar vi för en ny vecka. Henke jobbade längre i kväll än vi räknat med men det gick ingen nöd på Eric och mig. Vi åkte till min älskade mamma som tog hand om oss så bra. Vi fikade och de lekte så jag fick en stunds avkoppling och det är guld värt.

Nu känner jag mig laddad inför veckan. Inte så att jag ser fram emot det med spänd förväntan men jag känner att det ska gå bra. Det ordnar sig. Och det går så mycket bättre än man tror. Mycket sitter i den egna inställningen och jag ska banne mig fixa till en fin vecka åt oss.

Älskar min familj <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0