Peppa inför veckan

Nu ska jag ta en dusch, se om jag kan kvickna till. Jag är så nedstämd och det är så tråkigt. Jag vill bara va lite glad, ska det va så svårt? Jag försöker att göra det bästa av situationen, njuta stunden och allt det där men det är inte lätt alltid. Hela Julhelgen har det varit tufft och det gör ju det hela ännu jobbigare när Henke väl är ledig och jag inte är på humör. Han är ju värd bättre, liksom.

Till viss del tror jag att det är den korta ledigheten som gör att det känns såhär. Jag hade nog ställt in mig på längre ledigt för honom. Jag visste hela tiden att han inte hade tid med mer, men ändå. Jag behöver honom hemma för att må bra. Nu har känslan sen ledighetens början varit att den snart är slut och då blir det väl såhär.

Jag klarar mig alltid men det är så jobbigt. Inte minst tycker jag det är så jävla tråkigt att alltid sitta här och bara gnälla. Sällan är inläggen fyllda med glädje, lycka. Bara detta gnäll om trötthet. Men den är en så alldeles för stor del av mitt liv och påverkar mig så mycket att det blir så här även med det. Tröttheten förtar mig, äter mig levande och spottar ut mig i ett äckligt, slemmigt stycke slaffs..

Har ett datum som cirkulerar i min hjärna och det är den där träffen med Försäkringskassan och min psykiatriker. Hur ska det gå? Vad kommer hända? Henke tröstar mig med att allt kommer ordna sig, han finns med mig och det kommer fixa sig.

Nu ska jag ta en dusch och försöka få till en mer passande sinnestämning inför veckan som kommer. Jag älskar ju mitt liv, jag älskar att leva, jag älskar min familj, jag älskar det vi åstadkommit. Peppa, peppa..

Nu kör vi!

Kommentarer
Postat av: anette

du vet väl om att du får ha med någon som stöd....kram

2011-12-26 @ 23:17:31
Postat av: Becca

Ja, det vet jag. Men i mitt fall skulle jag strunta i om det va ok eller inte. Henke är med för annars skulle jag inte komma ihåg ens hälften av vad det pratats om = )

2011-12-27 @ 10:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0