14 puffen

Inväntar min 14 puff och fördriver tiden med att sitta här. Har ingenting av värde att delge förvisso, men så är det i bland.

Vi har varit hos Farmor och blivit bjudna på kaffe och semla. Jag får ju en utan mandelmassa.

Känner en molande värk i min mage. Både över äggstockar och runt livmodern. I hela tjejmagen skulle man nog kunna säga. Det kommer och går. Det är ju inte det minsta konstigt om det känns då äggstockarna helt varit ur funktion med hjälp av sprayen i tre veckor och nu börjar få hormoner igen och de får börja jobba.

Lite orolig för överstimulans är jag ju såklart men jag försöker tänka att det sannolikt är helt normalt att känna det jag gör och att detta ska bli bra i slutänden. Jag har ju bara tagit två injektioner så vad skulle kunna hända? Dosen är ju dessutom mycket, mycket lägre än genomsnittssprutaren så jag har förmodligen rätt i mina misstankar om lätt stimulans.

Nåja, dags att ta en puff och sen vila!

Vill passa på att skriva att jag älskar min make. Han blev lite ledsen över det jag skrivit på morgonen. Det var ett drygt skämt med en viss liten mening i. Men bara lite. Vad är väl en sovmorgon herregud. Mig går det ingen nöd på så. Det är när jag är trött som jag blir lite gnällig.

Rebecca <3 Henrik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0