Dags för Fas 2

Så kom det då, det efterlängtade samtalet om hur det kommer se ut för någon vecka framöver.

Ultraljudet och blodprovet igår såg jätte bra ut. På Torsdag ska jag börja med sprutorna. Spännande. Jag hann bli lite orolig över att jag kanske skulle behöva fortsätta spraya ett tag till innan det var dags. Men så var inte fallet. Spraya ska jag fortsätta med, på samma tider, men bara i en näsborre per gång.

Det kommer nog kännas skapligt onödigt att ställa klockan på 05:55 och ta en sprayning. Det har ändå känts helt okey att spruta i båda.

Jag fick ett så kallat sprutschema över telefon och ska ta 112,5 av den där pennan i 6 dagar. På måndagen den 22 ska jag till Västervik och ta ett blodprov och den 23 ska jag göra ett nytt VUL. På eftermiddagen den 23 ringer de igen och ger mig vidare instruktioner.

Henke fick återigen en instruktion om den endaste sak som han ska bidra med under den här tiden. Han behöver ha utlösning varannan var tredje dag. Som han slarvat med det. Man skulle kunna skylla det på att jag haft en blödning nu i 1,5 vecka men jag tror inte det är där skon klämmer.

Han har en uppgift, en njutningsfull uppgift i jämförelse med att ta nässpray och sprutor på sig själv och trots det slarvar han. Men nu poängterade hon det igen så nu blir det andra bullar!

Så det så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0