Ensam egentid

Är i stort sett redo för avresa. Tyckte inte det var så mycket lönt att somna om en halvtimma efter 06:00 sprayningen så jag fixade kaffe och smörgås. Nu är det bara andra kläder som ska på så är jag klar. Eric får jag väcka runt 7:30 så jag hinner få på honom kläderna.

Kommer ni ihåg hur jag gick upp tidigare för längre sen? Bara för att få njuta lugnet på morgonen. Jag värderar egentligen den här tiden mer än att få sitta uppe på kvällen när Eric sover. Det som hörs är klockans tickande. Jag är helt ensam.

Jag som person har alltid haft ett behov av att få va ensam i bland. En del gånger, för en herrans massa år sen, kunde jag ta bilen och åka iväg och bara sitta någonstans och röka. Eller åka omkring med full volym på favoritlåten.

Idag är inte det där ensambehovet så stort längre och kroppen, och jag i mig själv, har lärt mig att suga upp och njuta stunden när den bjuds. Om det så bara handlar om en kvart. Eller som nu, ett par minuter vid datorn med kaffet innan dagen drar igång på allvar.

Henke åkte till jobbet idag. Han har feber och mår dåligt. Jag avrådde honom men han skulle va så länge han orkade. Han ser till pengarna och att det är så mycket att göra på jobbet. Min fina man som gör mig stolt. Men jag tycker han är hård mot sig själv och lite väl envis. Alla kan bli sjuka och du har rätt att va det.

Vid 8:00 kommer pappa. Veckans sista Västerviks resa ska avklaras. Ett, vad jag misstänker, sista VUL ska göras innan äggplock.

Jag tror såhär. På Lördagkväll ska jag ta Pregnylen vid 19:30 och på Måndag är det äggplock. Pregnylen ska ju tas 24-36 timmar innan det är dags att skörda. Äggblåsorna ska mogna till. Jag tror det blir så.

I eftermiddag ringer RMC med vidare instruktioner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0