Jo men visst

Trött och sliten är bara förnamnet. Halsontet har övergått mer och mer till rethosta och tack och lov så börjar det lossna lite när jag hostar.

Eric har varit snuvig och allmänt hängig ett par dagar och nu mitt på dagen satte snorandet igång på honom. Rethosta har han också. Stackars liten.

Jag blir så ledsen och besviken. Vi har försökt så gott vi kunnat med att hålla oss undan sjukdomar nu under IVF tiden. Och vad händer? Sista helgen innan peaken ska nås så blir vi sjuka allihop. Fy fan så tråkigt. Men, det är bara att göra det bästa av situationen.

Jag hade ju tänkt städa i helgen, byta sängkläder och fixa med tanke på att jag kanke får ont i magen efter äggplock och inte orkar på grund av det. Men, som det känns nu så skiter jag fullkomligt i om det är damm i hörnen. Nu går vi all in på att bli friska.

Pratade med Anna förut och vi pratade lite löst om att kanske ses nått ikväll. Den tanken glädjer mig. Vi har ju samma skit så då kan vi ju lika gärna ses än att sitta på varsitt håll och glo. Vi får se hur mycket ork vi har!

Eric sover sen en stund tillbaka och jag sitter här, snortrött, och väntar på min 14 puff. Sen ska jag krypa ner också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0