Klimakteriekossa!

Det frestar på oss detta. Tror egentligen allt tillbaka i tiden plus ovissheten om framtiden gör sig påmint. Att det är det som gör det så jobbigt för oss just nu. Henke slåss också med ett helvetes röksug allt som oftast och irriterar sig, med all rätt, på att jag inte klarar av att sluta.

Mitt mål, och mitt måste datum, är när och om jag får börja med injektionerna. Det är ju det som är början på vår framtida resa. Det jag gör nu påverkar ju ingenting ( jo det gör det ju men inte mer än vanligt ) De råder dessutom att man drar ner eller slutar helt just inför injektionerna. Det är ju när äggen börjar blomma som det är viktigt.

Nu tror jag ju visserligen skadan på dem redan skett då jag rökt i många år och min mamma rökte när jag låg i magen vilket visat sig minska antalet ägg om barnet hon bärt visar sig va en tjej.

Nåja, det ska nog bli ordning på det också. Tyvärr känner jag mig absolut inte stark nog att klara av vardagen utan det där helvetesgiftet i min kropp. Men, får jag börja spruta då ska jag sluta.

Nog om det!

Henke talade dessutom om för mig igår att han helt klart märkt av att jag har biverkningar av sprayen. De humörsvängningar jag har ( som för övrigt inte är av denna värld ) är ingenting som vi varit med om tidigare. Att leva med en ms knasig människa är ingenting mot att leva med en kvinna i nedreglering.

Han sa dessutom att begreppet klimakteriekossa är ett ord han nu förstår. Ha ha.. Tur att vi inte har en trotsig 2,5 åring den dagen jag landar i det skedet med min kropp på riktigt. Detta är tillfälligt och vi ska klara detta. Vi vill ju detta. Det är bara att det är lite jobbigt stundtals. Men det är det ju för alla till och från. Nu är det ju en yttre faktor som påverkar och den försvinner snart så vi tar en dag i taget!

Vi älskar varandra här hemma faktiskt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0